Kaupunkiuutiset

Haitrilleri Meksikossa

The Shallows

Ohjaaja Jaume Collet-Serra

Rooleissa Blake Lively, Lozano Corzo, Óscar Jaenada, Angelo Josue, Sedona Legge

Espanjalaisen ohjaajan Jaume Collet-Serran elokuva The Shallows vie katsojaan Meksikoon. Kuoppainen tie kulkee läpi viidakon ja perillä aukeaa paratiisimainen ranta, jonka vain harvat surffarit tietävät.

Rannalle saapuu äitinsä valokuvien kera lääketieteen opintonsa keskeyttänyt Nancy (Blake Lively). Hän kaipaa kuollutta äitiään, jolle ranta oli lempipaikka hänen odottaessaan Nancya. Nyt Nancy haluaa surffata rannalla, mutta surffaus muuttuu painajaismaiseksi valkohain alkaessa jahdata häntä. Raadeltu Nancy pelastautuu pienelle luodolle, jota hai kiertää. Tästä alkaa piinaava taistelu. Rantaan on vain parisataa metriä, mutta kaikki metrit ovat vaarallisia.

Parasta tiiviissä puolentoista tunnin elokuvassa on taitava kuvaus niin veden yläpuolella, alapuolella ja sen rajalla. Haitrillerin pääosissa ovat oikeastaan Nancyn lisäksi hai, Steven Seagull -lokki ja GoPro-kamera. Muutama sivuhenkilö käväisee ja perheenjäsen vilahtaa mukana.

The Shallows on hyvää ja jännittävää viihdettä, mutta tähden siltä tiputtaa tökerön siirappimainen lopetus. Myöskin huikean kauniin Blake Livelyn täydellistä bikinivartaloa esitellään hiukan liian pitkään.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset