fbpx
Kaupunkiuutiset

Kulmilta kuultua: Hämeen Autosähkössä juhlittiin merkkivuotta ja Hattulassa kunnan johto kävi kylillä

Hämeen Autosähkön juhlapäivää vietettiin sateisissa, mutta mukavissa tunnelmissa. Kuva: Muu
Hämeen Autosähkön juhlapäivää vietettiin sateisissa, mutta mukavissa tunnelmissa.

Hämeen Autosähkö Oy juhli yrityksen 50-vuotista toimintaa yhdessä asiakkaidensa kanssa perjantaina 13. syyskuuta.

Yrittäjä Unto Peltola perusti Hämeen Autosähkö Oy:n Myllymäkeen 15.9.1969. Viisitoista vuotta sitten vetovastuu siirtyi Miia Peltolalle Unto Peltolan jäädessä eläkkeelle. Maarit Peltola on edelleen korvaamattomana apuna toiminnassa mukana.

Yritys tuo autosähköalan tuotteita yli 25 maasta ja sillä on toimipisteet Hämeenlinnassa ja Turussa sekä verkkokauppa jälleenmyyjille. Hämeenlinnassa toimii edelleen myös autosähkökorjaamo. Henkilökuntaan kuuluu 11 henkeä ja he ovat osaamisen vahva perusta.

– Kiitos kaikille kävijöille, vaikka päivä oli sateinen, tunnelma oli oikein mukava, toimitusjohtaja Miia Peltola kertoo.

 

Kylätilaisuuksissa puheenaiheiksi nousivat muun muassa tieasiat, asuminen, kylien palvelut sekä yhdistysten tilantarve. Kuvassa tunnelmia Hattula-Pirtiltä.

Hattulan johtoryhmä kiersi kylissä

Hattulan kunnan johtoryhmä vieraili kesä- ja elokuun aikana kunnan eri kylissä osana Yhdistykset yhdessä -hanketta. Tarkoituksena oli tehdä tilaisuuksista matalan kynnyksen kohtaamisia kunnan johdon ja kyläläisten välillä.

Kylätilaisuuksia toteutettiin yhteensä seitsemän. Tilaisuudet järjestettiin Vuohiniemen rukoushuoneella, Vanamajalla, Tyrvännön kylätalolla, Kouvalan maamiesseuran talolla, Hattulan Golf-clubilla, Pekolan koululla sekä Hattula-Pirtillä.

Osallistujamäärät vaihtelivat noin kymmenestä reiluun kolmeenkymmeneen. Illat olivat aktiivisia ja rentoja, ilmapiiri oli positiivinen ja keskustelut rakentavia. Kylillä kunnan edustus otettiin hyvin vastaan ja johtoryhmä aikoo vierailla kylillä jatkossakin.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset