Kaupunkiuutiset

Hämeen Setlementillä toimintaa senioreille

Hämeen Setlementti järjestää kevään 2017 aikana senioreille monenlaista toimintaa.

Haluatko tutustua uusiin ihmisiin ja suunnitella tulevaa toimintaa? Seniorisinkut on kaikille yli 55-vuotiaille avointa, maksutonta toimintaa. Katso tarkemmat tiedot Seniorisinkkujen tapaamisista ja toiminnasta erillisestä Seniorisinkkujen toimintakalenterista tai http://www.hameensetlementti.fi/toimialat/kansalaistoiminta/senioritoiminta/seniorisinkut/.

Taidesuttarit on taidekerho yli 60-vuotiaille. Ryhmässä maalataan mm. vesi- ja akryyliväreillä. Vertaisohjaajana Helka. Taidekerho kokoontuu torstaisin klo 15–17, Kumppanuustalossa (103) Mukaan mahtuu muutama uusi suttari.

Kuvat kamerasta on kaikille yli 60-vuotiaille avoin, maksuton ryhmä, jossa siirretään omaan tahtiin kuvia kamerasta tietokoneelle ja tehdään niistä kuvakansioita ja hienoja esityksiä. Mukaan tarvitaan oma kone ja kamera. Vertaisohjaajana Risto. Ei ilmoittautumista, tervetuloa tutustumaan! Ryhmä kokoontuu tammi-toukokuussa perjantaisin klo 9–11 Voutilakeskuksessa, Pollentie 35 (toimintatila)

Äly-ryhmä on kaikille yli 60-vuotiaille avoin, maksuton ryhmä, jossa opitaan ja opetellaan yhdessä älypuhelimen ja tabletin käyttöä pienryhmissä. Sisältö määräytyy osallistujien toiveiden mukaan. Ryhmä kokoontuu Kumppanuustalossa (109) 8.2.–15.3. keskiviikkoisin klo 14–16. Vertaisohjaajina ovat Sirkka-Liisa, Jorma ja Risto. Ei ilmoittautumista.

Setlementin vapaaehtoiset Senioriklovnit esiintyvät tapahtumissa ja tekevät koti- ja laitosvierailuja. Klovnit voi kutsua kylään esimerkiksi yksinäisen ikäihmisen luo tai ilahduttamaan hoivakodin asukkaiden arkea.

Lisätietoja Hämeen Setlementin senioritoiminnasta antaa vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Jaana Santanen, puh. 050 305 9002 / jaana.santanen@hameensetlementti.fi.

Lisätietoa toiminnasta löytyy myös sivustolta www.hameensetlementti.fi ja facebookista. Lisäksi Kumppanuustalon 1. kerroksen ylätasanteella on Senioritoiminnan ilmoitustaulu, josta löytyy tietoa senioritoiminnan ryhmistä ja tapahtumista.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset