Kaupunkiuutiset

Hämeen Setlementti vuokraa kaupunkipyöriä

Hämeen Setlementistä voi vuokrata nyt käyttöönsä kaupunkipyörän ja kypärän. Pyöriä voi tiedustella Kumppanuustalon alakerrassa sijaitsevasta kahvila Pikkutorista sen aukioloaikoina ma–pe klo 9–15 sekä läntiseltä että itäiseltä lähiökeskuksilta niiden aukioloaikoina maanantaista perjantaihin klo 11–16.

 

Pyörän ja kypärän vuokraaminen onnistuu viiden euron panttia vastaan. Pantin asiakas saa takaisin pyörän palauttamisen yhteydessä. Lisäksi vuokraajan henkilöllisyys tarkistetaan eli vuokraajalla pitää olla mukanaan henkilöllisyystodistus. Pyörien vuokra-aika sovitaan jokaisen vuokraajan kanssa henkilökohtaisesti. Asiakas voi palauttaa vuokraamansa pyörän kaikille Hämeen Setlementin toimipaikoille Hämeenlinnassa (itäinen ja läntinen lähiökeskus sekä Kumppanuustalo).

 

Hämeen Setlementin kaupunkipyörät tunnistaa niiden oranssi-valkoisesta väristä ja niitä on vuokrattavana sekä vaihteilla että ilman vaihteita. Pyörät ovat kooltaan 26- tai 28-tuumaisia. Ensimmäiset pyörät ovat ilmestyneet katukuvaan 1.8. ja pyöriä vuokrataan kelien salliessa lokakuun loppuun asti ja jälleen keväällä huhtikuun alusta.

 

Hämeen Setlementti on saanut pyörät lahjoituksina ja niitä ovat kunnostaneet mm. miestoiminnassa ja työtoiminnassa mukana olevat. Mukana toteutuksessa on ollut myös Yhteistyötä ja ohjausta -hanke.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset