fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Näytä taitosi koko kaupungille - Hämeenlinna etsii esiintyjiä uuteen Lauantai-liveen

Konsepti tarjoaa mahdollisuuden esiintyä live-striimin välityksellä kaupungin verkkosivuilla.
Ainutlaatuisen esiintymiskokemuksen lisäksi esiintyjille on luvassa laajalti näkyvyyttä Hämeenlinnan kaupungin ja Visit Hämeenlinnan sosiaalisen median kanavissa. Kuva: Seppo Pessinen
Ainutlaatuisen esiintymiskokemuksen lisäksi esiintyjille on luvassa laajalti näkyvyyttä Hämeenlinnan kaupungin ja Visit Hämeenlinnan sosiaalisen median kanavissa. Kuva: Seppo Pessinen

Hämeenlinna tarjoilee tulevana kesänä suuren yleisön live-elämyksiä siellä, missä se on tällä hetkellä turvallisinta eli verkossa.

Lauantai-live-konsepti avaa paikallisille muusikoille ja esittävän taiteen tekijöille mahdollisuuden esiintyä koko kansalle live-striimin välityksellä Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilla.

 

Lauantai-liven tavoitteena on tarjota kaupunkilaisille ja kaikille Hämeenlinnan ystäville mahdollisuus nauttia Hämeenlinnan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta – poikkeustilanteesta huolimatta.

Esityksiä järjestetään lauantai-iltaisin kesäkuusta elokuuhun.

– Tarjoamme alustan eri taiteenalojen esittäytymiselle ja samalla luomme mahdollisuuden nauttia kulttuurista erilaisen vaihtoehdon kautta, kertoo Linnan Kehityksen tapahtuma-asiantuntija Juuso Nieminen tiedotteessa.

– Toteutamme konseptin paikallisin voimin, ja toiveissamme on, että saisimme mahdollisimman monta erilaista Hämeenlinnan tapahtumapaikkaa mukaan, jotta voimme tuoda esille kaupungin monipuolisen tarjonnan myös tässä suhteessa.

 

Esiintymään voivat hakea kaikki, jotka haluavat tuoda omaa taidettaan esiin kaupunkilaisten iloksi – oli kyseessä sitten vaikkapa bändi, artisti, teatteriryhmä, stand up -koomikko tai trapetsitaiteilija.

Ainutlaatuisen esiintymiskokemuksen lisäksi esiintyjille on luvassa laajalti näkyvyyttä Hämeenlinnan kaupungin ja Visit Hämeenlinnan sosiaalisen median kanavissa.

Esiintyjähaku on käynnissä, ja mukaan voi hakea 31.5. saakka.

 

Lauantai-liven järjestävät yhteistyössä Hämeenlinnan kaupunki ja Linnan Kehitys oy.

Live-lähetykset toteutetaan osana Hämeenlinnan kaupunkimarkkinointia, ja niiden teknisestä toteutuksesta vastaa hämeenlinnalainen Torvinen Showtekniikka oy.

Hakuohjeet: www.hameenlinna.fi/lauantailive

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset