Kaupunkiuutiset

Hämeenlinnalaisille voitto cheerleading-kisassa

Hämeenlinnalainen joukkue voitti cheerleadingin aluekisan sunnuntaina Tampereella. Dream Team Cheerleaders Aristocats nappasi voiton Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan aluekisojen Cheer klassikot -sarjassa, jossa kilpaili viisi joukkuetta.

– Olen todella ylpeä joukkueesta ja siitä, kuinka kaikki tekivät henkilökohtaisen parhaansa kisoissa. Siisti suoritus takasi menestyksen, Aristocats-kapteeni Saara Martikka kehuu.

Klassikot-sarja on aikuisille cheerleadereille tarkoitettu kilpasarja. Se perustettiin vuonna 2015, kun aikuisten harrastejoukkueiden kilpailuille alkoi olla kysyntää. Lajin suosio eri ikäluokissa, etenkin aikuisissa harrastajissa, on kasvattanut suosiotaan viime vuosina huimasti.

DTC Aristocats koostuu noin 30 naisesta ja miehestä, joiden ikähaarukka on 20 ja 45 vuoden välissä.

– Joukkueen tarkoituksena on pitää hauskaa treeneissä, oppia uutta sekä haastaa itseään erilaisissa taidoissa, kuten stunteissa, pyramideissa ja akrobatiassa. Ryhmä on kevään ajan treenannut ahkerasti oppien uusia taitoja, mikä palkittiinkin viikonloppuna, iloitsee joukkueen valmentaja Iida Ruotsalainen.

Aristocats kuuluu tamperelaiseen seuraan Dream Team Cheerleadersiin, ja sen seuraava tavoite on sarjan päätapahtumassa, joulukuussa Seinäjoella järjestettävissä Winter Wildness -kilpailuissa.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset