Kaupunkiuutiset

Hämeenlinnalaistanssijat 
matkalla EM-kisoihin

Suomen boogie woogien huippuparit matkaavat tällä viikolla Saksan Stuttgarttiin, jossa kilpaillaan lajin Euroopan mestaruuksista 12.–13.8. Aikuisten sarjassa nähdään neljä suomalaisparia, joista Hämeenlinnan Baunssin Samuli Kalliala ja Pinja Sarviluoma kilpailevat ensimmäistä kertaa yhdessä EM-tasolla.

Viime vuoden MM-kilpailussa 30. sijoittunut pari Pasi Ojala – Hanna Vammeljoki starttaavat niin ikään ensimmäisiin EM-kilpailuihinsa.

Kokeneemmista arvokilpailukävijöistä mukana ovat hallitsevat Suomen- ja Pohjoismaiden mestaripari Cometsin Tuomas Sillanpää – Reetta Koivuniemi sekä viime vuoden MM-kilpailuissa kymmeneksi tanssineet Baunssin Juho Päivinen ja Mari Munne.

Main Class -luokan ennakkosuosikkina pidetään ranskalaisparia Thomas Audon – Sophie Allaf, jonka alkukausi on sujunut loistavasti. Audon ja Allaf ovat voittaneet kaikki kauden tähän astiset neljä maailman cupin -osakilpailua.

Suomella on lisäksi mukana yksi juniori- ja yksi senioripari. Junioriluokassa EM-depyytinsä tekevät hämeenlinnalaiset Tommi Tiitta ja Salla Äijänaho ja senioriluokassa tanssivat Lahden Dancingin Otto Valtamo ja Heli Hämäläinen.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset