Kaupunkiuutiset

Hämeenlinnan Mieskuoro tuo joulutunnelman

Hämeenlinnan Mieskuoron joulukonsertti tuo jouluisen tunnelman Hämeenlinnan kirkkoon maanantaina 15.12. Konsertin solistina on Heidi Kyrö.

Mieskuoro on joulukonserttinsa ohella ahkerasti harjoitellut jo tulevan vuoden vaativia kilpailusuorituksia sekä Sibeliuksen juhlavuotta varten. Joulukonsertissa kuullaan perinteisten joululaulujen lisäksi myös uusia sovituksia, kuten Jean Sibeliuksen säveltämä ja Zacharius Tobeliuksen sanoittama kaunis Joulu saapuu portin luo.

– Tämän vuoden konsertissamme Mieskuoron solistina on hämeenlinnalaistunut lapin tyttö Heidi Kyrö, joka monipuolisena laulajana taipuu artistina niin pienimuotoisiin akustisiin duo-esityksiin kuin 10 henkisen orkesterin tai 30 miehisen mieskuoron solistiksi, kertoo Mieskuoron puheenjohtaja Heikki Lindroth.

Tänä jouluna Heidi Kyrö ahkeroi laulamalla kymmenkunta joulukonserttia, joista yksi Hämeenlinnan Mieskuoron kanssa. Joulukonsertti koostuu Mieskuoron ja Heidin omista osista sekä yhteisistä lauluista. Säestäjinä mukana ovat myös muusikot Jyrki Helko, basso ja Antti Paranko, kitara. Hämeenlinnan Mieskuoron joulukonserttia johtaa Anneli Julèn.

Lippuja on mahdollisuus hankkia ennakkoon TV-Sävelestä ja kuorolaisilta, sekä kirkosta 15.12. klo 18.15 alkaen.

Hämeenlinnan Mieskuoron ja Heidi Kyrön joulukonsertti Hämeenlinnan kirkkoon ma 15.12. klo 19.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset