Kaupunkiuutiset

Hämeenlinnan Voimisteluseura mukana gaalassa

Voimistelijoiden vuosi huipentuu Voimisteluliiton valtakunnalliseen Voimistelugaalaan lauantaina 15.11. Helsingin Jäähallissa. Gaalanäytös kerää yhteen voimistelijat harrastajista huippu-urheilijoihin. Hämeenlinnan Voimisteluseura valittiin mukaan tähän valtakunnalliseen Voimistelugaalaan.

Hämeenlinnan Voimisteluseuran ryhmät Spiraliinat ja Rosaliinat läpäisivät tiukan seulan ja pääsivät mukaan ohjelmallaan Kipinä. Kaisa Överlundin ja Tiina Reynishin tekemä Kipinä valittiin koreografiakilpailun perusteella. Kipinässä esiintyy Hämeenlinnan Voimisteluseuran tyttöjen lisäksi tyttöjä ja poikia Voimistelu- ja Urheiluseura Elise-Vantaasta. Ryhmiä valmentavat Kaisa Överlundin ja Tiina Reynishin lisäksi Marion Arvola, Anu Vartiainen, Johanna Hietikko, Kaisa Villanen ja Soile Granholm.

Ohjelmanumeroita on Voimistelugaalassa 20, joissa on yhteensä satoja esiintyjiä. Areenalle nousevat niin pienet perheliikkujat vanhempiensa kanssa kuin seniori-ikäisetkin voimistelijat.

– Näytöksen taso tulee olemaan korkealuokkainen ja ohjelma monipuolinen. Mukana on näyttäviä, suuria ryhmiä, jotka täyttävät upeasti Jäähallin esiintymisalueen. Järjestelyjen odotus ja jännitys on melkein käsinkosketeltavaa. Uskon, että tulemme tarjoamaan elämyksiä katsojille, kuvailee näytöksestä Suomen Voimisteluliitossa vastaava Klara Westerlund.

Edellisen kerran vastaava näytös järjestettiin Sun Lahti -suurtapahtuman yhteydessä kesällä 2013.

Voimistelugaala myös televisioidaan. Lähetys esitetään Yle TV2 -kanavalla sunnuntaina 16.11. klo 12.05.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset