Kaupunkiuutiset

Hämeenlinnassa ja Janakkalassa kolaroitiin

Janakkalassa Turengintien ja Tohvelantien risteyksessä sattui maanantaina kahden henkilöauton kolari hieman ennen kello kolmea iltapäivällä. Toinen autoilijoista ajoi Tohvelantietä tarkoituksenaan ylittää Turengintie ja jatkaa Juttilantielle. Kuljettaja ei huomannut samaan aikaan Turengintietä oikealta saapuvaa autoa, vaan ajoi tämän kylkeen. Väistämisvelvollisuus on merkitty Tohvelantiellä liikennemerkein. Kylkeen ajetussa autossa oli kaksi henkilöä ja molemmat vietiin ambulanssilla sairaalaan. Toisen auton kuljettaja ei loukkaantunut. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumassa.

Hämeenlinnan keskustassa kolaroitiin sunnuntai-iltana. 22-vuotias mies ajoi päin punaista liikennevaloa ja törmäsi vasemmalta tulleeseen autoon, jota kuljetti 25-vuotias mies. Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta autot jouduttiin hinaamaan pois paikalta. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan. Poliisi sakotti syyllistä paikan päällä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Törkeä rattijuoppo jäi kiinni Hämeenlinnassa. Poliisipartio pysäytti lauantain puolella aamuyöllä kello yhden aikoihin henkilöauton, jonka 70-luvulla syntynyt mieskuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Kuljettaja toimitettiin tarkkuusalkometrikokeeseen ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset