fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Bileprinsessa muutti maalle rakkaansa kanssa ja pääsi Seuraan

Kuva: Tuulia Viitanen
Kuva: Tuulia Viitanen

Kaupunkiuutisten luetuin verkkoartikkeli oli talvella Janita Hirvihuhdan raitistumisesta kertova juttu.

Haastattelun jälkeen hänen elämässään on tapahtunut paljon.

Hirvihuhdan Miss Maailmanloppu -blogi löytyy nykyään aikakauslehti Seuran alustalta, jonne hän on siirtynyt blogistiksi. Seuran sivuilla kirjoittaja esitellään seuraavasti: Miss Maailmanloppu on pullosta ulos tullut entinen taksin tuoma ja viinin viemä pubiruusu, jonka raittius siirsi uuteen maljakkoon. Tämä ploki on 36-vuotiaan naisen turbulenssia tosielämästä ennen ja jälkeen juomisen, totuutta säästämättä tai sitä muuttamatta. Ei tarvi kiinnittää turvavöitä, nykyään ajan ihan rajoitusten mukaan. Hyppää jousille!

 

Kaupunkiuutisten jutunteon aikoihin sydäntalvella Hirvihuhta haaveili ja suunnitteli muuttoa maalle. Nyt sekin on virallista. Hirvihuhta on pakannut kamppeensa ja muuttanut oikeasti maalle, Lammille. Entinen bileprinsessa asuu nyt kaukana kaupungin kotkotuksista ja on opetellut sytyttämään uunia.

Mukaan maalle on löytynyt myös rakas. Hänkin Hämeenlinnan yöelämästä ja ravintoloiden ovilta tuttu Risto Setälä.

Hirvihuhta vuodattaa blogissaan aikuistumistaan. Siihen kuuluu muun muassa seuraavaa:

“Mun lovettaminen leivinuunia kohtaan liittyy aikuisuuteen. Oon silitellyt, hieronut, halannut ja pussannut tota harmaata keittiön täyttävää kivivuorta joka kohdasta ja kuiskaillut sille, että kohta tehdään yhdessä tuhmia. Tehdään karjalanpaistia ja joulukinkkua, kantarellikeittoa ja korvapuusteja.”

Ja kuulemma näistä puheista rakkaankin silmäkulma kostuu.

Lue lisää Janita Hirvihuhdan elämästä tästä

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset