fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Emil Larmin lahjoittamat molarivehkeet hävisivät mystisesti – Ihmeellistä sähläystä kulisseissa

Emil Larmi kävi viime viikolla viemässä varusteita Säästöpankki-liigan kiekkoilijoille. Kuva: Tomi Vesaharju
Emil Larmi kävi viime viikolla viemässä varusteita Säästöpankki-liigan kiekkoilijoille. Kuva: Tomi Vesaharju

Jääkiekkomaalivahti Emil Larmi lahjoitti viime viikolla Säästöpankki-liigaa pelaaville 5–6-vuotiaille pienille kiekkoilijoille maalivahdin varusteet.

Larmi kirjoitti Hämeen Sanomiin NHL-vuodestaan ja nämä kirjoituspalkkiot hän halusi antaa varusteiden muodossa junioreille.

Lapset olivat innoissaan paitsi Larmin vierailusta jäällä myös uusista varusteista. Entiset patjat nimittäin olivat jo ruodottomassa kunnossa.

Kuinkas sitten kävikään? Lahjoitusta seuraavissa harjoituksissa ei uusia varusteita näkynyt. Heräsi ihmettely, mihin patjat katosivat.

Selvisi, että molarivehkeet makaavat HPK:n toimistolla.

Larmin kolumni: Millaista on elää NHL:n pudotuspelien “kuplassa”? (HäSa 3.9.2020)

Miksi moinen sähläys?

Hämptonissa puhutaan -palstan hörökorvat ovat kuulleet, että HPK:n juniorijääkiekon johdosta joku olisi jopa tokaissut, että uudet varusteet ovat tuhlausta Säästöpankki-liigalaisille.

Larmi ja Hämeen Sanomien urheilun esimies Samuel Savolainen jo miettivät, pitääkö varusteet käydä hakemassa HPK:n toimistolta. Ei tarvinnut.

Ilmeisesti eräs kultamitalistivalmentaja, jolla sattuu sopivasti olemaan 5–6-vuotias poika, oli lähetellyt muutaman meilin ja ihmetellyt varusteiden katoamista.

Kulisseissa on ilmeisesti jyrähdetty, koska seuraaviin harjoituksiin patjat ilmiintyivät. Säästöpankki-liigassa torjutaan nyt tuliterillä patjoilla.

Mutta jäähän tällaisesta episodista hieman kummallinen olo. Kenelle niitä minikokoisia patjoja HPK:n toimistolla säästeltiin? Miksi?

Jos lahjoituksen kohde ei lämmittänyt juniorijääkiekon johtohahmoja, niin ei sitä angstia kannattaisi pieniin lapsiin purkaa.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset