fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan, että Mikko Virtanen on Kerhon mies päätyyn asti

Mikko Virtanen kannustaa Kerhoa antaumuksella. Kuva: Muu
Mikko Virtanen kannustaa Kerhoa antaumuksella.

Muistaahan kaikki Mikko Virtasen? Näyttelijä Mikko Virtasen, joka on tänä vuonna esiintynyt Putouksessa.

Vaikka otsikoiden mukaan Putous on katsojaluvuissa flopannut, on meidän Virtanen jaksanut kannustaa jaksosta toiseen Kerhoa.

 

Studiossa hän on ahkerasti värkännyt kannustuskylttejä Kerholle. Finaalien kynnyksellä mies värjäsi myös hiuksensa oransseiksi. Täytyy huomauttaa, että siinä on heittäytymistä kerrakseen.

Todistettavasti Virtanen nähtiin torstai-illan ottelussa Rinkelinmäellä. Lähtiessään hallilta hän jopa nappasi oransseja läpsyttimiä matkaansa.

Vuoraako hän niillä miesluolansa, luoja tietää. Vai ottaako hän ne kotikatsomoonsa kannustusvälineiksi lauantai-illan matsiin?

Mahtaa muuten näyttelijää ärsyttää, että Putousta tehdään suorana lähetyksenä. Se tarkoittaa sitä, ette Virtanen pääse katsomaan matsia Raksilaan eikä telkkariruudun ääreen. Ehkä televisiokatsojat näkevätkin Putous-lähetyksessä HPK-läpsyttimen.

 

Vaikka Hämptonissa puhutaan -palstalla kovasti spekuloitiin kiekkojuontaja Peter Petron kultaisista housuista, ei Petro rohjennut leikata puntteja, vaikka varsinainen lauantaisauna hallissa olikin. Toivottavasti ensi kaudella kiekkokevät on yhtä kuuma. Siihen mennessä Petrokin ehtii vaikka vähän kasvattaa haukkaria. Jos vaikka rohkenisi heittää paidan pois.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset