Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Hämeenlinnalainen BB-Ville julistaa isoveljen silmän alla – Ärsyttääkö?

BB-Ville näyttää muuten vähän Hannu Karpolta.

Big Brother on palannut vuosien tauon jälkeen ja ensimmäinen viikko on pian takana ulkomaailmalta suljetussa talossa.

Erityisen kiinnostava on hämeenlinnalainen Ville, 38.

Ville on naimissa ja työskentelee hyväntekeväisyysjärjestö Mokiassa. Ville harrastaa vapaa-ajallaan autoja. Hän on myös kirjoittanut kolumnia autoalan lehteen ja harrastanut nuoruudessaan bodausta. Tärkeimpiä asioita Villelle ovat kristinusko ja evankeliointi. Villeä myös askarruttaa, voiko hän uskovaisena käyttää alkoholia.

Miehen motiviivi BB-taloon lähtemiseen on ilosanoman julistaminen telkkarin välityksellä. Ville on työskennellyt aiemmin rekkakuskina ja ajaa paljon autoa myös nykyisessä työssään. Villen mielestä autoa ajaessa on hyvää aikaa kuunnella Raamattua ja keskustella Jumalan kanssa.

 

Ensimmäisen viikon aikana Villen vahva vakaumus ja niiden taustalla olevat mielipiteet ovat saaneet jo muiden talon asukkaiden silmät muljumaan. Hän on muun muassa yrittänyt parantaa kanssa-asukkaiden jalkavaivoja ja päänsärkyä laittamalla käden kipeän kohdan päälle ja rukoilemalla. Hän ei myöskään hyväksy homoseksuaalisuutta.

Paikalliset telkkarin katsojat arvioivatkin jo, että kestävätkö talon asukkaat pitkään Villen henkiparannusta ja evankeliointia vai alkaako mies ärsyttää liikaa?

Ainakin ensimmäisessä viikkotehtävässä Ville joutui heti toimimaan kymmentä käskyä vastaan, koska tehtävässä onnistuakseen hänen piti valehdella kanssakilpailijoilleen.

Mielenkiintoista olisi nähdä, millainen mies Villestä paljastuu, kun paineet talon sisällä alkavat kuplia.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset