fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Hämeenlinnassa innostuttiin seksileluista – Joulukuussa luvassa kuumaa iltapuhdetta

Hämeenlinnassa on hauskempaa kuin luulemmekaan. Kuva: Soile Toivonen, arkisto Kuva: Soile Toivonen
Hämeenlinnassa on hauskempaa kuin luulemmekaan. Kuva: Soile Toivonen, arkisto

Äkkiä ei uskoisi, että Hämeenlinna on yksi Suomen tuhmimpia paikkakuntia. Näin kuitenkin ilmoittaa tiedotteessaan Pohjois-Euroopan suurin seksileluihin erikoistunut verkkokauppa. Sinful on laatinut Top 10 -listan maamme tuhmimmista joulupaikkakunnista.

Lista on laadittu sen perusteella, kuinka monta eroottista joulukalenteria se on lähettänyt suomalaisiin makuuhuoneisiin. Hämeenlinna pääsi tässä vertailussa sijalle kuusi.

Jo viime vuonna tuhma joulukalenteri myytiin loppuun odotettua aikaisemmin. Siksi Sinful varasi niitä tällä kertaa huomattavasti enemmän.

Näyttää siltä, että loppuvuodeksi on monella tiedossa kuumaa iltapuhdetta, koska marraskuun puolivälissä joulukalenteria oli ostettu 60 prosenttia enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan.

Hellään bondageen

Vuoden tuhmimman paikkakunnan tittelin sai tällä kertaa Kuopio, jota seuraavat Pöytyä, Rovaniemi, Kaustinen ja Muurame.

Niinhän sitä sanotaan, että hiljaisissa ja tyynissä vesissä ne isot kalat kutevat. Erotiikkaa tihkuvan Hämeenlinnan taakse jäivät nimittäin muiden muassa iloluontoinen Turku sekä Seinäjoki ja Oulu.

Kuinka kuumaksi joulun odotus sitten Hämeenlinnassakin yltyy, sen voi jokainen itse arvioida.

Kalenteri sisältää 16 seksilelua, kolme eroottista tarviketta ja viisi tuotetta hellään bondageen, mitä se sitten tarkoittaakaan.

Jos siis tuttavapiirissänne esiintyy joulun alla hihitystä ilman syytä tai hehkuvia poskia, selitys saattaa olla tässä.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset