fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Hyökkäyksen kohteeksi joutunut Teppo on taas oma itsensä – Kovia kokenut villakoira on toipunut haavoistaan hyvin

Villakoira Teppo oli viime viikollakin jännässä paikassa, mutta onneksi mitään ei tapahtunut. Kuva: Jukka Niemi

Jukka Niemi kertoi viime viikolla Facebookin Hämeenlinna-ryhmässä, että moni on kysellyt, mitä uudenvuodenaattona toisen koiran raatelemaksi joutuneelle villakoira Tepolle kuuluu.

– Tepon haava on nyt viiden ja puolen kuukauden jälkeen vihdoin kokonaan umpeutunut, eikä psyykkisiä seurauksia ole pojassa havaittu. Teppo on reipas ja touhukas, kuten edellispäivänä 11 vuotta täyttäneelle herralle kuuluukin, Niemi kirjoittaa päivityksessään.

Viime viikolla Teppo ja hänen isäntänsä saivat kokea sydänmentykytyksiä, kun vastaan tulleen räyhäkkään oloisen koiran remmi katkesi ja koira hyökkäsi. Niemen mukaan vieras koira oli kuitenkin enemmän äänekäs kuin vaarallinen, eikä käynyt Teppoon kiinni.

– Vastuullinen omistaja, joka pelästyi varmasti yhtä paljon kuin me, jätti vielä nimensä ja puhelinnumeronsa siltä varalta, että Teposta löytyisikin haavoja. Haavoja kesäturkkiin tänään trimmatulta ei siis löytynyt, Niemi toteaa.

Teppo loukkaantui hyökkäyksessä pahoin ja haavoista parantuminen vaati useita leikkauksia, joiden kustannukset nousivat hyvin korkealle.

Niemi ottikin yhteyttä Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistykseen, joka keräsi varoja hoitoa varten.

Teppo ja perhe lähettävät eläinsuojeluyhdistykselle ja kaikille avustuksia antaneille sekä hengessä mukana olleille vielä kerran noin Tyynen valtameren kokoiset kiitokset ja toivottavat kaikille hyvää kesää.

Lue myös:

Hämptonissa puhutaan: Toisen koiran raatelema Teppo joutui uuteen leikkaukseen

 

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset