fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Kahvila suljettiin elokuvan kuvauksia varten – Tekijät eivät halua vielä paljastaa projektista mitään

Elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluu muiden muassa nuori tyttö. Kuvakaappaus Facebookista. Kuva: Muu
Elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluu muiden muassa nuori tyttö. Kuvakaappaus Facebookista.

Kaupunkiuutisten toimitukseen kantautui huhuja, että Hämeenlinnan keskustassa oli kuvattu elokuvaa ja paikallinen kahvilla oli ollut koko päivän kiinni filmauksia varten.

Pienen selvittelyn jälkeen ilmeni, että asialla on ollut ilmeisestikin hämeenlinnalainen Sasu San Productions. Tuotantoyhtiöstä ei kuitenkaan haluttu tässä vaiheessa yhtään raottaa salaisuuden verhoa siitä, millainen projekti on kyseessä. Sasu San haluaa nyt keskittyä vain tekemiseen.

Kelmejä kuvioissa

Kurkkaus yhtiön Facebook-sivuille paljastaa, että jonkinlaisesta jännäristä lienee kyse, sillä muutamia hahmoja kuvaillaan kelmeiksi. Paljon valokuvia on myös elokuvassa esiintyvästä nuoresta tytöstä.

Nettisivut kertovat, että yhtiön tiimiin kuuluvat veljekset Jouni ja Jukka-Pekka Uotinen. Sivuilla mainostetaan ainakin elokuvaa Lady in Red, jonka pääosassa on Henna-Maija Alitalo.

Viikinkejäkin tulossa

Veljekset kertovat netissä tavoitteistaan näin:

– Meitä inspiroivat ohjaajat kuten Spielberg, Hitchcock, Zemeckis, Nolan, Scorsese, Kurosawa, Eastwood ja Coenin veljekset. Emme yritä kopioida tai imitoida muita elokuvantekijöitä. Yritämme aina etsiä tuoreita ideoita. Emme tee vain draamaa, vaan sekoitamme eri tyylilajeja keskenään. Katsomme eteenpäin kasvaaksemme itsenäisenä elokuvien tuotantoyhtiönä ja samaan aikaan pidämme silmämme auki isommille tuotannoille.

Sasu San Productionsin pyrkimyksenä on tehdä laadukkaita itsenäisiä elokuvia.

– Tällä hetkellä tuotannossa on toiminta/jännäri ja historiallinen viikinkielokuva, sivuilla kerrotaan.

Toivottavasti pian saadaan kuulla lisää.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset