fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Karkasiko mopo miesnäyttelijöiden pikkujouluissa?

Teatterin vanhin miesnäyttelijä Lasse Sandberg lähetti jouluterveiset. Kuvakaappaus Facebookista. Kuva: Muu
Teatterin vanhin miesnäyttelijä Lasse Sandberg lähetti jouluterveiset. Kuvakaappaus Facebookista.

Viikolla päästiin sosiaalisessa mediassa kurkistamaan paikallisen taidelaitoksen kulissien taakse.

Lasse Sandberg julkaisi Facebookissa suurta huomiota herättäneen videon Hämeenlinnan Teatterin kiinnitettyjen miesnäyttelijöiden pikkujouluista.

Videolla Sandberg kertoo tilaisuuden koollekutsujana olleensa yllättynyt, että kaikki pääsivät paikalle, vaikka järjestelyt tehtiin kireällä aikataululla.

 

Perinteiseen tuolileikkiin oli tänä vuonna tehty muutoksia. Työilmapiirin ja yhteishengen parantamiseksi leikki toteutettiin siten, että tuoleja oli yhtä paljon kuin osallistujia. Pelin jännitys kärsii tästä muunnelmasta jonkun verran, mutta olosuhteisiin nähden ratkaisua voidaan pitää oikeana.

Muihinkin varotoimiin oli ryhdytty, eli pikkujouluissa suosittu kopiokone oli juhlien ajaksi siirretty tuntemattomaan paikkaan.

 

Vaikka näyttelijät ovat hyvin temperamenttista väkeä, tilaisuudessa ei ilmeisesti suurempia kukkotappeluita nähty. Sandbergin postausta kommentoinut Mikko Töyssy huomauttikin, että edellisissä vastaavissa pikkujouluissa oli huomattavasti enemmän jännitteitä, kun kiinnitettyjä miesnäyttelijöitä oli puolet enemmän, eli kaksi kappaletta.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset