fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Janne Lahti antoi kultajuhlissa ääninäytteen - Katso video

HPK:n joukkue juhli torilla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Kuva: Tommi Uusi-Kilponen
HPK:n joukkue juhli torilla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Kuva: Tommi Uusi-Kilponen

HPK-pakki, suomenmestari Miro Karjalaiselta kysyttiin paperit, kun hän kantoi Poikaa Albertin kellariin. Mies ei paljon piitannut moisista kyselyistä vaan paineli määrätietoisesti kannu kainalossa kohti baaritiskiä.

Joukkue juhlikin suomenmestaruutta näyttävästi hämeenlinnalaisissa kuppiloissa. Kuvamateriaalia on tallentunut ainakin Albertin kellarista ja Skogsterista. Tosin ei siellä sen kummempia paljastuksia ole näkynyt, mitä nyt vähän lurppasilmäisiä veijareita.

Albertin kellarin karaokessa Janne Lahti uskaltautui laulamaan Red Hot Chili Peppersin Otherside-biisin.

Juorut kertovat, että Lahti aikoo vetää ihan oikean keikan kesällä Albertin kellarissa. Päivämäärä varmistunee vähän myöhemmin.

Hämeenlinnalainen, torin nurkalla asuva Sauli Lehtinen katseli ystäviensä kanssa mukavasti sohvalla istuen ystäviensä kanssa Kärpät–HPK-finaaliottelua torilla.

Kuten moni muukin, Lehtinen repi kaiken irti mestaruudesta. Hän muun muassa kauppasi kotoaan raahaamaansa sohvaa saatesanoilla: Huutokauppa teeveestä tutusta mestaruussohvasta torilla. Kunto on semi, ei aitonahka, toisesta päästä istuin vähän hilseillyt.

Lehtinen myi sohvan eniten tarjoajalle ja taskuun napsahti 30 euroa. Sillähän saa juuri ja juuri mestaruuslippiksen.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset