fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Kaupunkilaisten someparlamentit kiehuvat, kun mikään asia ei mene paikallisessa politiikassa läpi

Kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviaisen lausunnoissa on ollut jo tuskastumisen merkkejä, kun asiat eivät etene. Kuva: Tomi Vesaharju / HäSa
Kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviaisen lausunnoissa on ollut jo tuskastumisen merkkejä, kun asiat eivät etene. Kuva: Tomi Vesaharju / HäSa

Ei ole uutta valtuustokautta mennyt kuin pari hassua kuukautta, kun paikallispolitiikka on saanut jo ihmisten veret kiehumaan.

Otamme osaa myös tuoreelle kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviaiselle. Tätä se Hämeenlinnan politikointi on. Vaatii kuules pitkää pinnaa. Parviainen jo Hämeen Sanomissa (14.10.) parahti, että asioita pitäisi saada liikkeelle.

Hyvästi kehitysmiljoona

Kulunut syksy on näyttänyt, että mitä tahansa virkamiehet tuovat päätöksentekoon, se nujerretaan.

Ensin oli torin luistinrata. Sitä ei pitänyt tulla torille, mutta kappas, rata tulee sittenkin.

Sitten peruuntuivat golfkentän kaupat.

Tällä viikolla nurin meni virkamiesesitys Idänpään ja Ojoisten terveysasemien siirrosta.

Sibeliuksenkadun pyöräväyliäkään ei parkkipaikkojen menetyksessä uskallettu hyväksyä. Hyvästi kehitysmiljoona!

Juupas-eipäs-leikki

Facebookin Hämeenlinnan politiikka -ryhmässä on käyty värikästä keskustelua aiheesta. Toiset sanovat, että hyvä niin, ettei kaikkea valmistelua niellä sinällään, toiset taas epäilevät saavatko nykyiset poliitikot mitään kehitystä kaupungissa aikaan.

Poliitikot puolestaan huutelevat ajan perään. On kuulemma liian vähän aikaa perehtyä asioihin, kun niitä tulee pöydälle nopealla aikataululla.

Hämptonin juorutoimitus kyllä toivoo, että asioita saataisiin vähitellen liikkeelle. On nimittäin niin kuluttavaa vuodesta toiseen katsella nuivettuvaa keskustaa tai hankkeita, jotka eivät vaan etene. Toki politiikan kiemuroista saa hyviä juoruja aikaiseksi, mutta vielä parempia saa harjakaisista. Uskokaa tai älkää.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset