Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Kiemunki pääsi Tanskaan huutelemaan koronasäädösten perään

Iisakki Kiemunki pääsi paikan päälle todistamaan Joel Pohjanpalon maalia. Kuva: epa09265800
Iisakki Kiemunki pääsi paikan päälle todistamaan Joel Pohjanpalon maalia. Kuva: epa09265800

Hämeenlinnalainen Iisakki Kiemunki pääsi paikan päälle todistamaan Huuhkajien EM-kisadebyyttiä Tanskaan. Se oli varmasti futisfanille ikimuistoinen tapahtuma. Hänhän pelaa myös itse potkupalloa. Kiemungin ja Jenni Ahtiaisen häätkin on muuten vietetty jalkapallokentällä.

Matsihan oli varsin dramaattinen Christian Eriksenin sydärin ja Suomen voittomaalin osalta.

Kiemunki toimii Kanta-Hämeen keskussairaalan viestintäjohtajana. Hän on ollut myös somessa aktiivinen keskustelija, mikäli porina viittaa Kanta-Hämeen tiukkoihin koronarajoituksiin.

Viimeksi kuluneella viikolla Kiemunki peräsi tätä asiaa, kun Vanajanlinna kritisoi Kanta-Hämeen viranomaisten toimintaa.

Kuulemma numeroiden, faktojen ja säädösten yli ei voi kulkea.

Höpö höpö. Kyllä numeroita, faktoja ja säädöksiä on tulkittu eri maakunnissa hyvin erilaisin tavoin.

Monissa maakunnissa myös poliitikot ovat lobanneet ja painostaneet, jottei maakunnan elinvoima kärsi. Toisin taitaa olla Kanta-Hämeessä.

Vähän haisee. Onko Kiemungin kohdalla nyt vaan kyse ilmiöstä: älkää tehkö niin kuin minä teen vaan niin kuin minä sanon?

Nimittäin jos koronainfojen ohjeita noudattaisi, ei maakunnasta kannattaisi poistua eikä myöskään matkustaa ulkomaille. Ulkomailtahan se sairaalan pandemiakin ilmeisesti tuli.

Mene ja tiedä. Toisaalta saahan sitä vapaa-aikana vapaa ihminen tehdä mitä huvittaa. Tosin tapahtuma- ja ravintola-alan yrittäjiä ja työntekijöitä moinen ei välttämättä motivoi, saati anna uskottavaa kuvaa sairaanhoitopiirin toiminnasta.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset