fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Kirkko on nyt ajan hermolla ja kutsuu ihmisiä luokseen läpi yön ja järjestää vielä Afrikan tähti -illankin

Afrikan tähti -peli on herättänyt kuluneella viikolla keskustelua. Kuva: Jussi Leinonen

Vanajan kirkon kellot keksivät ihan oman feng shuin viime viikonloppuna. Kellot kilkattivat läpi yön. Lähiasukkaat olivat käärmeissään asiasta.

Seurakunnalta kerrottiin kirkon kellojen toimintaperiaatteesta seuraavaa: Yleensä kirkon kellojen tehtävä on kutsua ihmisiä koolle, mutta nyt nämä kellot ovat ottaneet tehtävänsä vähän turhan tosissaan.

Huumorintajua siis onneksi vielä löytyy seurakunnastakin.

Vai mitä mieltä olette siitä, että seurakunta järjestää lauantaina Afrikan tähti -illan Hämeenlinnan kirkossa. Kerrankin kirkko on kyllä saman tien ajan hermolla. Afrikan tähti kun on ollut kuluneen viikon tiiviisti otsikoissa.

Onneksi kyseessä ei kuitenkaan ole peli-ilta, koska Afrikan tähden pelaaminen julkisesti juuri nyt voisi olla hieman arveluttavaa. Jokainen voi mennä paikalle turvallisin mielin, sillä kirkossa ei nähdä mitään mahdollisesti rasistista kuvamateriaalia vaan kuullaan afrikkalaista rytmimusiikkia.

Turengissa hyvä feng shui

Remppa vai muutto -ohjelman läpikäynyt turenkilainen Tanja Ahola-Virtanen on niin tyytyväinen, että hän jäi perheineen vanhaan, uudistettuun taloonsa.

Nyt omakotitalossa on niin hyvä feng shui, että musasuoni sykkii uudella tavalla.

Ahola-Virtanen julkaisi perjantaina uuden laulun Toukokuun morsian ja heti perään lauantaina tupsahti ulos Hiljaisuus. Molemmat biisit löytyvät Spotifysta.

Eivätkä uudet rallit tähän lopu. Karri Salon uudelta Salotion-albumilta löytyy myös Ahola-Virtasen biisi Vaeltava sydän. Levyn julkkkarit on muuten keskiviikkona 3. marraskuuta Skogsterissa.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset