Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Kuka on teatterin uusi mysteerimies – ainakin hänellä on isot kanootit

Arvoitus kenkien omistajasta oli omituisen helppo ratkaista.

Hämeenlinnan Teatteri julkaisi alkuviikosta Facebook-sivullaan postauksen kengistä. Kuvan yhteydessä arvuuteltiin, tunnistaako yleisö uuden markkinoinnin huipputyypin pelkästään jalkineiden perusteella.

Tehtävää voisi luulla vaikeaksi, mutta niin ilmeikkäät ovat nämä kanootit ja tutuksi tullut niiden omistaja, että vastaus on suorastaan helppo. Kyse on tietenkin Miikka J. Anttilasta, joka toimii keväällä sijaisena teatterin markkinoinnissa.

 

Tällä kulttuurin ja tapahtumatuotantojen Duracell-pupulla menee muutenkin lujaa. Kurkkaus naamakirjaan paljastaa, että pari viikkoa sitten hän tepasteli samaisissa kalosseissa New Yorkin Manhattanilla. Reissuun kuului ainakin shoppailua sekä teatterikäyntejä ja mukana suurkaupungin humussa olivat teatteriperhe Hanna ja Otto Kanerva.

 

Mahtoiko matkaan liittyä myös työasioita? Kauhuelokuva Kyrsyä-Tuftland, jossa Anttila on ollut niin näyttelijänä kuin tuottajana, sai Yhdysvaltain ensi-iltansa maaliskuun alkupuolella. Amerikkalainen Cryptic Rock -sivusto antoi elokuvalle neljä tähteä viidestä ja arvovaltaisen Los Angeles Timesinkin arvostelu oli varsin suopea.

 

Ensi viikon perjantaina juhlitaan taas Jussi-gaalaa ja tällä kertaa hämeenlinnalaisetkin voivat kantaa kortensa kekoon. Kyrsyä on nimittäin ehdolla yleisön suosikkielokuvien listalla ja rainaa voi vielä muutaman päivän ajan äänestää Facebook-sivulla Jussi-palkinto.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset