Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Kyllä hämeenlinnalaiset tietävät Mikko Töyssyn kyvyt

Kuva: MTV3
Kuva: MTV3

Näyttelijä Mikko Töyssy teki hattutempun Kaupunkiuutisten suosikkinäyttelijäkisassa. Kolme peräkkäistä voittoa, jonka jälkeen mies suuntasikin isommille areenoille.

Hämeenlinnalaisille ei ollutkaan suuri yllätys, että Töyssy meni ja voitti ensikertalaisena Putouksen sketsihahmokisan.

Kaupunkiuutisten toimitus arvelee, että ääniä on ropissut Hämptonin faneilta suosikkinäyttelijälle.

Mutta mikä Tökässä oikein vetää? Vai pitäisikö tässä yhteydessä pohtiakin enemmän Urmas Viilunkin salaisuutta?

Tökässä on sellaista naapurinpoikailmiötä. Hän on helposti lähestyttävä, kaikille kiva, mukava ja hyvä tyyppi. Hän on tullut parrasvaloihin paperitehtaan kautta, joten jalat ovat kunnolla maassa. Lisäksi ulkomuotokaan ei ärsytä. Tökä ei ole liian lihaksikas, liian laiha tai komea, että se panisi ärsyttämään. Tökä on tavallinen, mutta hän osaa laulaa. Jestas sentään.

Mitä tulee Urmas Viilunkiin, näyttelijän nappiveto oli luikauttaa pieni karaokelaulu. Toteutus ei jäänyt pieneksi, sillä Urmas Viilunk esitti legendaarisen ooppera-aarian Nessun Dorma.

Miljoonayleisö oli myyty. Täytyy siis sanoa, että Töyssyllä on pelisilmää.

Joku jo ehätti pohtia, loppuuko tähän niin sanotut oikeat näyttelijäntyöt, kun Urmas Viilunk saa kiertää ympäri Suomea alvittamassa. Ja höpö, höpö. Aku Hirviniemi on hyvä esimerkki siitä, että hömpän ja vakavan tekemisen pystyy näyttelijäkin yhdistämään. Tervemenoa Mikko! Suuret näyttämöt kutsuvat!

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset