Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Merja ja Kari-Pekka ovat yhdessä lavalla Riksussa, koskas pariskunta nähdään Hämptonissa?

Merja Larivaara ja Kari-Pekka Toivonen näyttelevät Riihimäen teatterin kevään ensimmäisessä ensi-illassa. Kuva: Peter Sebastian
Merja Larivaara ja Kari-Pekka Toivonen näyttelevät Riihimäen teatterin kevään ensimmäisessä ensi-illassa. Kuva: Peter Sebastian

Hämeenlinnan teatterin taiteellinen johtaja Kari-Pekka Toivonen on aloittanut työt teatterilla. Toistaiseksi hän on viihtynyt vasta kulisseissa taloon tutustuen, mutta eihän tammikuuta ole vierähtänyt vasta kuin muutaman viikon.

Sen sijaan Riihimäen teatterissa nähtiin viime viikolla Toivosen ensiesiintyminen. Maailmanlaajuisesti esitetyssä komediassa Kahden kauppa Toivonen on lavalla yhdessä puolisonsa Merja Larivaaran kanssa.

Esitys on muuten tuotettu yhteistuotantona Linnateatterin ja Joki-teatterin kanssa, joten tapaushan ei mitenkään liity Hämeenlinnan teatteriin. Ellei sitten Hämeenlinnan teatterissa innostuta ostamaan esitystä vierailijaksi.

Riihimäen teatterissa nähtävä esitys tuo kyllä mieleen, tuoko Toivonen vaimonsa vierailemaan Hämeenlinnan teatteriin. Sen näyttää aika. Nythän ensi-illat ovat vielä Kirsi-Kaisa Sinisalon kauden tuotoksia.

Viime vuosina Hämeenlinnan teatterissa on nähty paljon vierailevia näyttelijöitä. Larivaaran kanssa samaa ikäluokkaa olevia naisnäyttelijöitä on Hämeenlinnan teatterissa paljon, joten leidejä lavalle on kyllä tarjolla omastakin takaa. Sen sijaan omia miesnäyttelijöitä on yksi.

Voi vain kuvitella, millainen farssi siitä tulisi, jos Toivanen ensi töikseen kutsuisi Larivaaran vierailijaksi.

Mutta jos kansaa kiinnostaa, miltä Larivaaran ja Toivosen yhteispeli näyttää teatterin lavalla, pyörii Kahden kauppa helmikuun puoli väliin asti.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

26.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

29.9.2020