Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Mikko Töyssy herkistyi kyyneliin laihdutusohjelmassa

Mikko Töyssy ohjelmassa Olet mitä syöt. Kuvakaauppaus MTV3:n sivuilta.

Maikkarin Putous-ohjelman sketsihahmona Urmas Viilunkina kansaa hurmannut Mikko Töyssy paljasti televisiossa yksityisempää puoltaan.

MTV3:n Olet mitä syöt -ohjelmassa näyttelijä paljasti ruokavalionsa kaikessa karmeudessaan. Lätkämatseissa napatut lonkerot ja kiireessä hotkittu roskaruoka olivat suistaneet entisen kovan urheilijan täydelliseen rapakuntoon. Elintavat olivat myös syynä siihen, että Töyssy sairastui muutamia vuosia sitten kakkostyypin diabetekseen.

Ohjelmassa esiintyvä lääkäri Pippa Laukka latoi Töyssyn eteen rankkoja madonlukuja hänen tulevaisuuden näkymistään, mikäli meno jatkuu samana.

– On tosi ikävä huomata, että vaikka tietää mikä tässä on panoksena, voit menettää kaiken sen, mitä omalta elämältä suuresti haluat ja tarvitset. Minulle se on urheilu ja liikkuminen, Töyssy kertoi kyyneleet poskilla valuen.

– Harrastamisen mahdollisuus supistuu kokoajan – jalkapallo on jäänyt sen takia, mitä minä itselleni teen.

 

Töyssylle sattui kuurin aikana repsahduksia ja Laukka tunnusti ohjelmassa avoimesti, ettei hänellä ole suuria odotuksia näyttelijän onnistumisen suhteen.

Mutta niin vain ”Tökä” marssi loppupunnitukseen 10 kiloa hoikempana ja ilman diabetesta. Miehen päiväkirjaan oli kahden kuukauden aikana kertynyt huimat 102 liikuntakertaa.

 

Toivottavasti Töyssy jaksaa pysytellä vähän terveellisemmissä elintavoissa. Hämeenlinnalaisten ja kohta koko kansankin rakastama näyttelijä on ammatillisen uransa huipulla ja vasta 38-vuotias.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset