fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Missä on varakapun tuki joukkueelle? Siellä se Koistinen painaa ulkojäillä

Ville Koistista ei ole tällä kaudella paljon kentällä näkynyt. Syynä on loukkaantuminen. Kuva: Pekka Rautiainen
Ville Koistista ei ole tällä kaudella paljon kentällä näkynyt. Syynä on loukkaantuminen. Kuva: Pekka Rautiainen

HPK sai kuluneella viikolla vauhtia ja voimaa peräpäähän. Mestaruuskauden luottopakki, Arto “Lada” Laatikainen, 40, tekee paluun kultakerhoon.

Toinen uusi hankinta, sekin puolustuspäähän, on Markus Kankaanperä. Hänelläkin on ikää 40 vuotta ja kokemusta Matti Tiilikaisen joukkueessa Saksassa.

Heti uutisen julkistamisen jälkeen asiasta virisi varsin railakkaita meemejä tyyliin HPK:n puolustus huutaa taitoa ja nopeutta, hankki Laatikaisen ja Kankaanperän.

No, ei nyt vielä tuomita tuoreita hankintoja. Äijillä on ainakin kokemusta, kunhan paikat vaan kestävät. Eihän sitä tiedä, millaisen potkun nelikymppiset saavat aikaiseksi.

Varakapu viipottaa “vapaalla”

Ville Koistisen piti olla yksi tämän kauden tähdistä Kerhon paidassa.

Toisin kävi. Polvivamma on pitänyt hänet pois kaukalosta ja ilmeisesti mies ei jäälle enää palaa.

Tosin sosiaalisen median välityksellä Koistinen on hyvinkin aktiivinen. Ulkojäät maistuvat, kun niitä nyt Tampesterissakin on. Myös railakkaat, kosteat illat ovat olleet pelimiehen mieleen, jos nyt tarinoita oikein tulkitsee.

Pikkulinnut ovat laulaneet, että miehen “vapaan” vietto hieman syö Kerho-perhettä, etenkin joukkuetta. Varakapu se siellä nostaa kovaa palkkaa ja käy vähän höntsäämässä ja olusilla. Missä tuki joukkuekavereille?

Liigassa HPK on jumbona ja Petri “Konna” Kontiolakin on jo ääneen lausunut, ettei joukkue uskalla voittaa (HäSa 9.1.). Kaikki mahdollinen tuki olisi tarpeen, jotta uskallus voittaa palaisi pelaajien korvien väliin ja pöksyihin.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset