Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Persujen vaalivideon takana on hämeenlinnalainen yritys

Perussuomalaisten vaalivideolla esiintyy ketutushirviö. Kuvakaappaus Youtubesta. Kuva: cinepic
Perussuomalaisten vaalivideolla esiintyy ketutushirviö. Kuvakaappaus Youtubesta. Kuva: cinepic

Eduskuntavaalivideoita tulee harvemmin katsottua, mutta perussuomalaisten vaalivideo oli klikattava auki ihan silkasta uteliaisuudesta.

V niin kuin ketutus on saanut aikaan melkoisen kohun. Katsojaluvut ovat myös huikeita verrattuna muiden puolueiden vaalivideoihin.

Videon sadussa kansa saa tarpeekseen omaneduntavoittelusta ja korruptiosta. Maa alkaa täristä ja halkeilla. Maan uumenista nousee ketutushirviö, joka saa päättäjät pelkäämään ja anelemaan armoa.

Mikäli korruptio maassa jatkuu, ketutushirviö uhkaa palata.

Hämeenlinnalaisittain kiinnostavaa on se, että videon on tehnyt paikallinen Cinepic-firma, jonka johdossa ovat Sami ja Timo Peltokangas.

5. syyskuuta 2018 firma on päivittänyt Facebook-sivulleen viime yön kuvausten olleen intensiiviset. Kuvassa on ketutushirviö.

Firma on tuotantoyhtiö, joka tekee erilaisia mainoksia, videoita ja muita tuotantoja. Perussuomalaisille he ovat tehneet ennenkin töitä, sillä firman Facebook-sivuilla on Cinepicin tekemä presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren kampanjavideo vuodelta 2017. Siinäkin teemana on Suomi takaisin, kuten myös perussuomalaisten tuoreella vaalivideolla.

Tarina ei kuitenkaan kerro, kuka on ketutushirviön maskin alla. Miikka J. Anttilan ulkonäköä ketutushirviöllä ei ole, vaikka Anttila onkin monessa mukana. Se on kuitenkin merkille pantavaa, että videolla harvinaisen moni mies on kalju. Sen sijaan naiset ovat tummia ja tulisia, kuten paikallinenkin persuehdokas.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset