fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Ravintola-alalla kuhisee – uusimpana ideana on, että perheet pääsevät ravintolassa leikkimään

Hämeenlinnan saa nyt pussissa. Kuva: Tuulia Viitanen
Hämeenlinnan saa nyt pussissa. Kuva: Tuulia Viitanen

Kaupungissa on uusia ravintolasuunnitelmia enemmänkin kuin vain entinen kahvila Kulma, joka muuttuu fine dining -ravintolaksi. Uoma aukeaa heinäkuun alussa.

Amerikan ystävät ja Fifth Avenue -ravintolan yrittäjät Ulla Virtanen ja Eveliina Lehtimäki ovat hommanneet Fiftariin lisää tilaa toiseen kerrokseen parisataa neliötä. He aikovat perustaa ravintolan yhteyteen uuden ravintolakonseptin. Virtanen lupaa, että ravintolassa on nyt lupa leikkiä. Kuulemma perheravintolakäsitys menee ihan uusiksi. Perheet pääsevät paitsi syömään myös leikkimään. Uusi ravintola-alue aukeaa heinäkuun aikana ja kantaa nimeä Candyland.

Amarillollakin on laajennussuunnitelmia. Ravintola aikoo kasvaa alaspäin kohti kellaria. Aikataulu on vielä pimennossa.

 

Hämeenlinna luottaa oransseihin raitoihin.

Uusi tuote on Pussillinen Hämeenlinnaa -paperipussi. Näitä pusseja on jaettu esimerkiksi torikauppiaille, jotka voivat pakata asiakkaiden ostoksia oranssien raidoilla koristeltuun pussiin.

Paperipussi on yksi kaupungin markkinointiväline. Se levittää tietoa kaupungista. Pussia tutkimalla voi löytääkin hauskoja yksityiskohtia. Toiselle lyhyellä sivulla on hämäläisiä sananlaskuja: Sanottu seisoo, pantu paisuu ja muita lentäviä lauseita.

Toisella laidalla on mokon ohje.

Tiedätkö muuten, mitä mokko on?

Sehän on perunamuussia.

Mutta mitäs sitten on mokkoloora?

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset