fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Samat tositeeveetähdet kiertävät ohjelmasta toiseen – Aikakoneesta tuttu Sani taitaa olla nyt uusi kestojulkkis tv-formaateissa

Sani kertoo odottavansa innolla farmia. Kuva: Nelonen Media
Sani kertoo odottavansa innolla farmia. Kuva: Nelonen Media

Saija “Sani” Aartela nähtiin julkkis Big Brotherissa. Silloin Kaupunkiuutistenkin juorutoimitus seurasi, kuinka hämeenlinnalaislähtöinen Aartela kisassa pärjää.

Kalkkiviivoille asti Sanin matka ei vienyt, mutta eihän ihan alussakaan tipahtanut, vaikka alussa siltä vaikutti.

Kuluneella viikolla kerrottiin, ketkä esiintyvät seuraavassa Farmissa. Tositeeveeformaatissa, jossa julkkikset yrittävät selvitä maatalon pyörittämisestä. Mukana on kukapas muukaan kuin Sani. Pieksämäen perämetsissä kuvataan jo eli pian näemme, kuinka hyvin lehmäntissi pysyy näpeissä ja miten artisti pärjää ilman modernin maailman mukavuuksia.

Sanin kanssa kisaavat burgerimies Akseli Herlevi, kauneusalan yrittäjä ja somevaikuttaja Henny Harjusola, tosi-tv-voittaja Kristian Heiskari, juontaja ja monilahjakkuus Cristal Snow, sisällöntuottaja Gogi Mavromichalis, malli ja yrittäjä Kelly Kalonji, myyntivalmentaja Juhana Helmenkalastaja, somevaikuttaja Maiju Voutilainen, muusikko Tauski Peltonen, vapaaottelija Teemu Packalén, ex-keihäänheittäjä Taina Ojaniemi, taideasiantuntija Pauliina Laitinen, poliitikko Atte Kaleva sekä toimittaja Sanna Mämmi.

Odotamme innolla, millaisia duettoja Aartela ja Tauski saavat aikaiseksi. Kilpaiijoissa on myös kokeneita tositeeveevoittajia.

Kristian Heiskari on jo voittanut Big Brotherin. Lisäksi Heiskari vei myös Selviytyjät Suomi -kisan voittopotin kotiin. Hän on siis todistanut, että tositeeveellä voi tienata.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset