fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Satu Taiveaho selittää, miksei portsari päästänyt häntä sisälle – Kirsi Ojansuu-Kaunisto pääsi pussailemaan hämeenlinnalaisravintolaan

Kaunistot juhlivat 10-vuotishääpäiväänsä Hämeenlinnassa. Kuva: Muu
Kaunistot juhlivat 10-vuotishääpäiväänsä Hämeenlinnassa. Kuva Facebookista.

Seiska-lehti raportoi äskettäin Hämeenlinnassakin vaikuttaneen ex-kansanedustajan Satu Taiveahon nolosti päättyneestä juhlaillasta. Puolisonsa Ville Virtasen kanssa juhlinut Taiveaho ei päässyt sisälle haminalaisravintolaan koronapassin puuttumisen takia.

Sote-alalla ennen ja jälkeen kansanedustajuutensa työskennellyt Taiveaho taisi saada jutun jälkeen rutkasti kummastelevaa palautetta, sillä nyt hän kommentoi lehtijuttua Facebookissa.

– Hih-hah ja hei! Tämmöinen juttu voi syntyä, jos puhelimesta loppuu akku eikä pääse näyttämään suunnitellusti koronapassia. Toki rokotukset ovat ja otan kolmannenkin, jos saa, Taiveaho selittää.

Kaunistot juhlivät hääpäivää

Yhtä aikaa Taiveahon kanssa eduskunnassa istuneet Kirsi Ojansuu-Kaunisto ja Timo Kaunisto pääsivät sen sijaan sisälle asti hämeenlinnalaisravintolaan nauttimaan kymmenvuotishääpäivästään.

Kyyhkyläiset juhlistivat merkkipäiväänsä illallisella Uomassa, jossa he intoutuivat pussailemaan kameran edessä.

Nykyään Malmilla pappina viihtyvä Ojansuu-Kaunisto muistelee Facebookissa, että vuosi 2011 oli ollut heille vaikea. Siitä huolimatta he päättivät mennä naimisiin marraskuun pimeydessä.

25.11.2011 hääparin päivä alkoi valokuvaaja Terho Aallon kuvaussessiolla Hämeenlinnassa.

Sunshine of your love soi, kun Terho ikuisti päivämme kuviksi.

Illalla piispa Irja Askola vihki parin kotikappelissaan. Sormuksissa on edelleen kaiverrettuna yhteinen motto: Älä pelkää.

Kaupunkiuutiset toivottaa molemmille pareille pelotonta yhteiseloa myös tuleville vuosille!

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset