fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Satu Taiveahon rakkaus kukoistaa taas, mutta hääjuhla päättyi nolosti kapakan ovelle

Satu Taiveaho ei päässyt juhlien jälkeen ravintolaan, koska hänellä ei ollut näyttää voimassaolevaa koronapassia. Arkistokuva.

Hämeenlinnalaislähtöisestä entisestä kansanedustajasta Satu Taiveahosta pompsahtelee räväköitä otsikoita vähän väliä.

Hänen ja Ville Virtasen avioliitto on julkisuudessa kuopattu jo moneen kertaan, mutta ilmeisesti rakkaus kukoistaa taas. Kaksikko jätti avioerohakemuksen kesäkuussa, mutta syyskuussa hakemus oli vedetty yhdessä pois.

Näyttävä hääjuhla

Taiveaho kertoi pari viikkoa sitten Facebook-sivullaan, että pariskunta vietti näyttävästi hääjuhlaa ja yhteisiä syntymäpäiväkekkereitä Haminan raatihuoneessa.

Juhlien teemana oli punainen ja julkaisussa oli vauhdikkaita kuvia drag show -henkisistä esityksistä.

Juhlimisen piti päättyä Haminan kaupungin humussa, mutta Seiska-lehden mukaan “eronperumisbileet” saivat vähän nolon käänteen.

– Juhlat jatkuivat läheiseen ravintolaan, mutta Satu ei päässyt sisälle, koska häneltä puuttui Kymenlaakson alueella vaadittava koronapassi, lehdessä kirjoitettiin.

Portsari ei heltynyt

Silminnäkijöiden mukaan Taiveaho yritti ensin puhua itseään sisään.

– Järjestyksenvalvoja pysyi kovana eikä laskenut häntä sinne. Kaikilla muilla oli passit. Hetken taisteltuaan Satu ja kaksi mieshenkilöä poistuivat tukkimasta ravintolajonoa, Seiskalle oli kerrottu.

Skandaalilehtien otsikoita siis riittää, mutta Taiveaho ei tunnu niistä juurikaan piittaavan.

Ehkä hän ajattelee samalla tavalla kuin 1800-luvun maineikas sirkusmies Phineas T. Barnum, jonka sanomana on pidetty kuuluisaa lausetta: “Sellaista asiaa ei olekaan kuin huono julkisuus”.

Lue myös:

Hämptonissa puhutaan: Satu Taiveahon kolmas avioliitto karahti sittenkin kiville – Mitä Ville Virtanen tekee nyt tatuoinnilleen?

Hämptonissa puhutaan: Satu Taiveaho muuttaa Haminaan ja palaa politiikkaan

Hämptonissa puhutaan: Satu Taiveaho oli hääpukukaupoilla ja löysi ihanuuden

 

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset