Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Työhaastattelu meni myttyyn, kun suntio jäi jumiin Kreikkaan

"Kuinkahan täältä pääsee pois", kyseli Jukka Kolehmainen Facebookissa. Kuva: Muu
"Kuinkahan täältä pääsee pois", kyseli Jukka Kolehmainen Facebookissa.

Tjäreborgin emoyhtiön Thomas Cookin konkurssi jätti satoja suomalaisia matkailijoita pinteeseen tällä viikolla.

Yksi heistä on hämeenlinnalainen suntio Jukka Kolehmainen, jonka piti palata maanantai-iltana Kreikan Pargasta.

– Sunnuntaina katselin netistä, kun asiaa hehkutettiin. Silloin tuli mieleen, että mitenkähän tässä käy. No, täällä ollaan edelleen, Kolehmainen kertoi keskiviikkona.

 

Kolehmainen sai alkuviikosta seitsemän tekstiviestiä matkatoimistolta. Ensimmäisessä kerrottiin, että kaikki lennot maanantailta on peruttu ja viidessä pahoiteltiin tilannetta. Viimeinen viesti kertoi, että keskiviikkoillaksi oli saatu junailtua lento Helsinkiin 189 henkilölle. Prevezan lentokentän alueella oli kuitenkin 212 suomalaista.

– Tekstarissa todettiin, että Tjäreborgin kotiorganisaatio oli Suomessa päättänyt, että minä en ole lennolla mukana. No minkäs sille voi, nautitaan ilmoista.

 

Eniten Kolehmaista harmittaa sotkun takia väliin jäänyt työhaastattelu.

– Viransijaisuuteni Sääksmäen seurakunnassa päättyi syyskuun alussa ja keskiviikkona piti Tampereella olla työhaastattelu avoinna olevaa suntion virkaa varten. Sitä ei sitten voitu siirtää myöhemmäksi, hän pahoittelee.

– Aurinko paistaa, ihmiset ovat ystävällisiä ja ruoka on hyvää, mutta kurjaltahan tämä nyt tuntuu. Koirakin kaipaisi lenkitystä ja vaimokin taitaa kaivata miestään kotiin.

 

Vasta perjantaina Kolehmaiselle järjestettiin lentoyhteys, joka edellytti kuitenkin yli 9 tunnin odottelua Prahassa. Koneen oli määrä saapua Suomeen kello 22.35 perjantai-iltana.

 

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset