fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Viekö Sairion mies koko potin Tanssii tähtien kanssa -kisassa?

Waltteri Torikka ja Kia Lehmuskoski ovat vetäneet huippupisteitä. Kuvakaappaus Facebookista.

Waltteri Torikan edesottamuksia Tanssii tähtien kanssa -kisassa on seurattu Hämeenlinnassa tavallista tarkemmin, sillä miehen on kuultu muuttaneen asumaan Sairioon.

Tähtibaritoni tiedettiin hyväksi ja heittäytymiskykyiseksi esiintyjäksi, mutta silti hänen sulavuutensa parketilla on tainnut yllättää kaikki.

Sairion miestä ei tarvitse hävetä, sillä Torikka ja hänen partnerinsa Kia Lehmuskoski vakuuttivat jo ensimmäisellä tanssillaan, joka oli lakritsilanteita vaativa cha cha.

Naurua itselle

Kisan alkutaipaleella tuomarit ihmettelivät Torikan huolestunutta ilmettä, mutta hänen kehityksensä on ollut huimaa.

Uusia puolia Torikasta paljastui kauden kolmannessa livessä, jossa tanssipari ihastutti jivellään.

– Kyllä minä olen aika hassu. Minulla on ollut treeneissä vaikeaa saada itsestäni irti. Ollaan puhuttu Kian kanssa, että mistä se johtuu. Olen kuitenkin aika hyvä nauramaan itselleni ja minusta se on älyttömän tärkeä voimavara. Nyt tuntuu, että olen saanut sen liikkeelle, Torikka kertoi MTV-uutisille.

Kahden kauppa

Torikka ei ole myöskään peitellyt kisassa herkkyyttään, mikä varmasti on sulattanut sydämiä kotikatsomoissa. Erityisen koskettavaa oli, kun laulaja kertoi kokemuksiaan koulukiusaamisesta ja tanssi sen päälle tulisen pasodoblen.

Tanssillisesti TTK:n voitto näyttäisi olevan kahden kauppa Torikan ja Christa Sigfridsin välillä. Kisassa roikkuu kuitenkin isolla yleisöäänien määrällä jalkapallomies Aki Riihilahti, jonka jatkoon pääsyä illasta toiseen voi vain ihmetellä.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset