fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Villa Marengin mamselli lähti omille teilleen – Ilmeisesti kaksi vahvaa naisyrittäjää ei mahtunut samaan keittiöön

Jenni Höijerin yritys teki viime keväänä konkurssin ja tuolloin hän puhui siitä muun muassa Hämeen Sanomissa. Kuva: Pekka Rautiainen / HäSa
Jenni Höijerin yritys teki viime keväänä konkurssin ja tuolloin hän puhui siitä muun muassa Hämeen Sanomissa. Kuva: Pekka Rautiainen / HäSa

Yrittäjät usein perustelevat yrittäjyyttään sillä, että saavat olla oman itsensä herroja ja tehdä päätökset itse. Se tarkoittaa myös sitä, että on itse vastuussa meni syteen tai saveen.

Eteläkadulla sijaitseva kahvila Marenki ei kestänyt koronaa, vaan yritys teki näyttävän konkurssin viime keväänä. Yrittäjä Jenni Höijer avautui konkurssistaan julkisesti muun muassa sosiaalisessa mediassa ja Hämeen Sanomissa.

Syyksi Höijer kertoi koronan ja sen tuomat rajoitukset. Pian Höijerin ahdinkoon löytyi ratkaisu.

Yrittäjäpariskunta Tapio Vekka ja Karoliina Frank ostivat Marengin. Kaupan päälle he vielä palkkasivat Höijerin mamselliksi Villa Marenkiin.

Kuherruskuukausi oli varsin lyhyt. Ei ole nimittäin Höijeriä näkynyt Villa Marengissa enää aikoihin. Ilmeisesti kaksi vahvaa yrittäjänaista ei mahtunut samaan keittiöön. Villa Marengissa ei ole enää mamsellia, ei ainakaan Jenni Höijerin nimistä.

Kauppalehti tiesi kertoa, että Höijer on perustanut uuden yrityksen. Saa nähdä, mitä tuleman pitää. Saako Villa Marenki kilpailijan?

Höijerillä missitausta

Tiesittekö muuten, että Höijer on aikoinaan osallistunut missikisoihin? Tuolloin hän kilpaili tyttönimellään Jenni Suomisena Miss Suomi -kisoissa vuonna 2004. Kirkkaimman kruunun vei Mira Salo.

Sen jälkeen Höijerillä on ollut kahvila poikineen. On hän tv-ohjelmiakin päässyt juontamaan.

Nyt mamselli istuu Hattulan valtuutettuna ensimmäistä kautta. Niin tekee muuten myös Villa Marengin Karoliina Frank, mutta Hämeenlinnassa.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset