fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Weekendin jumputus kirvoitti runsaasti keskustelua – Sorsittiinko festivaaleilla paikallista yrittäjää? ­

Räppäri Stormzyn show oli Weekendin päälavan huipennus lauantaina. Kuva: Henri Juvonen

Perussuomalaisten valtuutettu Teijo Pullinen antoi Facebookissa pyyhkeitä Weekendin järjestäjille.

– Järjestävä organisaatio on osannut taitavasti sivuuttaa paikallisia yrityksiä saamasta osaansa! Hyvänä esimerkkinä on Alin pitämä Pumppuhuoneen Café Baari. Vartijat kielsivät autolla menemisen sinne, ellei ole kulkulupaa. Samoin baariin menevä ajolenkki oli suljettu, täten yksikään festariasiakas ei päässyt kuin kiertotietä kyseiseen paikkaan tai sitten eksymällä ja vahingossa, Pullinen kirjoitti.

Tilanne toi Pullisen mieleen Sulo Vileenin huoltoaseman.

Valtuutetun mielestä massatapahtumien suunnittelussa on niihin liittyvien yrittäjäien oltava mukana ja tiedotuksen on toimittava kaupungin sekä Linnan kehityksen puolelta siten, että varmasti kaikki asianomaiset saavat kutsun ja pääsevät hyötymään tapahtumasta.

Ympäri kaupunkia kuuluneesta musiikista käytiin perinteiseen tapaan pitkiä keskusteluketjuja sosiaalisessa mediassa. “Basson jumputus” kuului muun muassa Kaurialassa sekä Katumalla saakka, ja joitakin ihmisiä se häiritsi. Joku harmitteli, ettei Käikälään kuulunut mitään.

Valtaosa kommentoijista oli valmis sietämään vastaavanlaista hälinää muutaman kerran kesässä.

Yleisin mielipide tuntui olevan, että pääasia, kun Hämeenlinnassa tapahtuu jotakin ja kaupunkiin saadaan festivaalivieraiden tuomia tuloja.

Tottahan keskusteluissa nousi esiin myös muutamia totuuden torvia, jotka osasivat syyttää festivaalin peruutuksista, VIP-vieraiden narikan puuttumisesta tai muista järjestelyongelmista Hämeenlinnan kaupunkiakin.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset