Kaupunkiuutiset

Härmälle ja JanPalle tappiot – HJS pysyy sarjakärjessä

Härmän yhdeksän ottelun mittainen tappioton putki tuli päätökseen viime viikon tiistaina, kun Pallo-Sepot kaatoi Härmän Apian kentällä 2–1 (2–0). Etenkin avausjakso oli Härmältä liian heikkoa tekemistä kentän jokaisella osa-alueella ja vaikka toisella nelivitosella otteet hieman paranivatkin, niin pisteille asti se ei riittänyt. Valtteri Kaarnan iskemä kavennus 65 minuutilla jäi lopulta laihaksi lohduksi ja näin Härmä kärsi ensimmäisen tappion sitten toukokuun. Härmä löytyy sarjataulukosta kuudennelta sijalta 24:llä pisteellä. Seitsemänteen sijaan on matkaa seitsemän pistettä, joten Härmä on turvallisesti keskikastissa.

 

Vaikeaa oli JanPallakin omassa vierasottelussaan torstaina. Avausjakso Ilves-Kissoja vastaan sujui vielä suunnitelmien mukaan, joskin I-Kissat lähti tauolle 1–0-johdossa. Toisella puoliajalla epäonnistuikin sitten kaikki asiat, jotka vaan epäonnistua voivat ja loppulukemat olivat hurjat 9–0 (1–0). Pahiten JanPaa kuritti FC Hämeenlinnastakin tuttu Berat Grabovci, joka iski viisi maalia ja nousi Kolmosen maalipörssin kärkeen. JanPa jatkaa sarjan hännillä seitsemällä pisteellä, mutta TKT ja PJK ovat vain pisteen edellä.

 

HJS ei viime viikolla pisteistä pelannut, mutta pysyy silti sarjakärkenä, kun NoPS hyytyi tiistaina 1–1-kotitasuriin sarjan peräpäästä löytyvän TKT:n kanssa. HJS:lla on koossa 31 pistettä ja ottelu enemmän, kun toisena olevalla NoPSilla, jonka pistesaldo näyttää lukua 30. Kolmantena kyttää Härmän kaatanut Pallo-Sepot 29 pisteellä.

 

HJS pelaa tällä viikolla kaksi ottelua. Ensin tiistaina Liinalammilla mitellään kesän neljäs paikallisottelu, kun JanPa isännöi HJS:aa ja sunnuntaina HJS pelaa Kaurialassa TP-T:tä vastaan klo 19. Onnistuneella viikolla HJS:lla olisi sauma ottaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella hieman karkumatkaa muihin. Härmä puolestaan isännöi torstaina Kaurialassa NoPSia klo 19.30 ja haluaa ehdottomasti palata takaisin voittojen tielle ja ottaa revanssin kevätkierroksen kohtaamisesta, joka meni NoPSin nimiin 5–1 (1–1).

 

Riku Laine, Hämeenlinnan Härmä

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset