fbpx
Kaupunkiuutiset

Härmälle taas derbyvoitto – HJS palasi voittojen tielle

HJS ei ehtinyt kauaa perjantaista Härmä-tappiota surkuttelemaan, kun tie vei jo tiistaina Valkeakoskille. HJS aloitti ottelun upeasti ja kotijoukkue PS-44 joutui kaivamaan ensimmäisen kerran pallon verkosta jo viiden minuutin jälkeen, kun Juuso Huhtapelto vei joukkueensa johtoon. Jakson loppuhetkillä syntyi HJS:n toinen, jonka teki Pallo-Seppojen oma mies ja kun enempää maaleja ei ottelussa nähty, korjasi HJS täydet pisteet avausjakson maaleilla 0–2 (0–2).

Sarjassa HJS jatkaa yhdeksän kierroksen jälkeen toisena (21 pistettä), kun NoPS voitti oman ottelunsa perjantaina ja otti paikkansa kärjessä (23 pistettä). NoPS ja HJS ovat ottaneet muihin eroa, sillä kolmantena oleva TP–T on jäänyt HJS:sta viisi pistettä. Sijat 3–6 ovat taulukossa kolmen pisteen sisällä, joten keskikasti on tasainen.

 

Keskikastista löytyy myös Härmä, joka pelasi toisen paikallisottelun viikon sisään. Tällä kertaa Kaurialassa oli vastassa JanPa, jolta Härmä otti kolme pistettä 3–0 (2–0) voitolla. Härmä pelasi mallikkaan avausjakson ja jätti JanPan aseettomaksi. Avausmaalin laukoi Juuso Lindroos 32’min ja toisen maalin viimeisteli läpiajonsa päätteeksi Pietari Palomäki 45′ min. Herrat syöttivät toistensa maalit, joten kärkiparin pelaaminen toimi tilastojen valossa erinomaisesti.

Toisella jaksolla JanPa lisäsi alkuun liikettä ja yritystä, mutta Härmä sai pidettyä vieraat pois maalipaikoilta. Lopulta väsy alkoi iskemään ja Härmä onnistui iskemään kolmannen, joka viimeistään katkaisi selkärangan. Härmän kolmas maali syntyi 73 ‘min Jonni Thusbergin erinomaisesta esityöstä. Väkevä nousu oikealta boksiin ja syöttö takaviistoon, josta Palomäki pääsi laukomaan illan toisensa ja ottelu laitettiin sitä myöden pakettiin.

 

Sarjataulukossa Härmä nousi muutaman sijan ja jatkoi tappiottomien otteluiden putkea viiteen. Sijoitus on viides ja pisteitä koossa on 14 pistettä. JanPan sijoitus ei muuttunut ja seitsemän pistettä oikeuttaa yhdeksänteen sijaan. Putoamisviiva Tampereen Kolmosessa on vedetty kolmen alimman kohdalle (sijat 10–12), mutta kolmen joukkueen tippuminen vaatisi sekä TPV:n että Tampere Unitedin tippumista Kakkosesta. Mikäli Kakkosesta ei tipu kumpikaan tamperelaisjoukkue, tippuu Kolmosesta kauden päätteeksi varmuudella vain viimeinen.

Tämän viikon otteluista JanPa pelasi eilen omansa Liinalammilla Pallo-Seppoja vastaan. Härmä matkaa tänään Loiskeen vieraaksi. HJS puolestaan isännöi tänään kärkiottelussa NoPSia Pullerin tekonurmella klo 19, jossa panokset ovat kovat.

 

Riku Laine, Hämeenlinnan Härmä

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset