Kaupunkiuutiset

Hätilän kirjasto suljetaan toistaiseksi

Hätilän kirjasto Viertokadulla sulkeutuu toistaiseksi torstaista 1.12. alkaen. Kirjaston sulkemisen syy on Hämeenlinnan yhteiskoulun tuleva peruskorjaus.

Hätilän kirjasto toimii normaalisti marraskuun loppuun asti. Esimerkiksi kirjastoon tulleet varaukset voi hakea tavalliseen tapaan 30.11. asti. Sen jälkeen noutamatta jääneet varaukset siirretään pääkirjastoon.

Kirjaston sulkeutumisen vuoksi Hätilän kirjastosta lainattavan aineiston laina-aikoja on pidennetty. Lainat voi palauttaa vielä 11.1.2017 asti ilman maksua. Siitä päivästä lähtien Hätilän kirjaston asiakkaita palvelee kirjastoauto, joka pysähtyy Tuomelan koulun pihassa joka keskiviikko klo 9.15–11.30 (kirjastoauto Bella) ja klo 17.45–18.05 (kirjastoauto Urho). Uudelle iltapysäkille saatiin paikka keskiviikkoiltaan lyhentämällä muiden kirjastoautopysäkkien aikaa. Hätilästä lainatun aineiston voi palauttaa myös pääkirjastoon tai mihin tahansa kirjaston toimipisteeseen.

Hätilän kirjaston sulkeuduttua kirjat ja muu aineisto käsitellään ja siirretään muihin kirjaston toimipisteisiin ennen HYK:in peruskorjauksen alkamista.

Hätilän kirjaston viimeisenä aukiolopäivänä, keskiviikkona 30.11. klo 10–16 kirjaston asiakkaille on kahvitarjoilu.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset