fbpx
Kaupunkiuutiset

Hattulassa konsertoidaan Koivikko-kodin hyväksi

Hattulan kirkossa järjestetään jälleen perinteinen Palmusunnuntain hyväntekeväisyyskonsertti Koivikko-kodin toiminnan tukemiseksi.

Tilaisuudessa esiintyy hämeenlinnalainen näyttelijä Matti Nurminen. Hämeenlinnan kaupunginteatterissa pitkän uran tehnyt Nurminen on näytellyt myös muun muassa Tuntemattoman sotilaan vuoden 1985 filmatisoinnissa majuri Sarastien roolissa sekä television komediasarjassa Turvetta ja timantteja Armas Hakkaraisen roolissa. Hänelle on myönnetty useita palkintoja ja tunnustuksia, kuten Vapaussodan Sininen Risti vuonna 2000.

 

Nurmisen lisäksi konsertissa esiintyvät Elina Arlin ja Eveliina Jämsä, sekä Nuorisokuoro Aurora ja Vox Vanajae.

Elina Arlin on laulaja ja lauluntekijä, joka nousi julkisuuteen vuonna 2013 osallistuttuaan Uuden musiikin kilpailuun, missä hän eteni finaaliin, jossa sijoittui kuudenneksi. Elina on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta. Hän on toiminut laulajana useissa kokoonpanoissa, kuten the3ees. Myös Eveliina Jämsä on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta. Tällä hetkellä hän työskentelee Vantaalla musiikin aineenopettajana. Eveliina on esiintynyt paljon pianistina, sekä pianistina ja laulajana useissa kokoonpanoissa. Elinan tavoin Eveliinakin toimii laulajana the3ees yhtyeessä.

Nuorisokuoro Aurora on evankelisluterilaisen kirkon suurimpia nuorisosekakuoroja. Laulajia Aurorassa on noin 60, laulajien ikäskaala on 14–18 vuotta. Tyypillisimpiä Auroran lauluja ovat negrospirituaalit. Nuottikansioista kurkistelevat kuitenkin myös Mozart ja Michael Jackson. Aurora laulaa 3–5-äänisesti.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Vox Vanajae on korkeatasoinen nuorten aikuisten (17–35-v.) sekakuoro. Kuoro laulaa eri aikakausien hienointa kirkkomusiikkia, mutta myös esimerkiksi elokuva- ja pelimusiikkia.

Kuoroja johtaa Vuoden kanttoriksi valittu Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kanttori Ismo Savimäki, urkuja ja pianoa soittaa Ari Lehtonen.

Ohjelmalehtiset myynnissä Tiiriön Citymarketissa, Hattulan Apteekissa ja Parolan Kukkakaupassa sekä kirkossa puoli tuntia ennen konsertin alkua. Ohjelma 15 €

Hyväntekeväisyyskonsertti Koivikko-kodin hyväksi Hattulan kirkossa Palmusunnuntaina 25.3.2018 klo 15.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset