Kaupunkiuutiset

Hauholla pidot historian hyväksi

Hauho-Seura järjestää lauantaina 19. maaliskuuta illallistanssiaiset Hauhon pitäjänhistorian kolmannen osan kirjoitushankkeen hyväksi. Illallisnoutopöytä maukkaine ruokaherkkuineen valmistuu kotiseuturakkaudella ja hauholaisen talkootyön tuloksena.

Illan ruokalista sisältää runsaan kattauksen maittavia herkkuja. Alkukeittona nautitaan maa-artisokkakeittoa, alkuruokapöytään katetaan monipuolinen salaatti- ja kalavalikoima sekä paahtopaistia. Pääruokana tarjotaan ylikypsää naudanrintaa jallukastikkeella ryyditettynä. Jälkiruokavalinnalla kunnioitetaan samana päivänä juhlittavaa kirjailija Minna Canthin ja tasa-arvon päivää. Kahvit nautitaan Minna Canthin kakun ja kotitekoisten karamellien kera.

HAUHO-SEURAN järjestämän tapahtuman tuotto käytetään Hauhon pitäjänhistorian kolmannen osan kirjoittamiseen. Illalliskortteja myyvät Hauho-Seuran johtokunnan ja historiatoimikunnan jäsenet. Illalliskortteja on myynnissä myös Hauhon kirjastossa ja kirkkoherranvirastossa.

– Tavoitteenamme on saada hauholaisten oma juhlatalo, Hauhotalo, täyteen iloisia ihmisiä, ketkä juhliessaan kerryttävät kuin huomaamatta yhteistä hyvää, Hauho-Seuran tiedottaja Jouni Lehtonen kertoo.

Illan ohjelmassa kuullaan muun muassa nuoren hauholaisen Severi Parangon pianonsoittoa sekä kirjastoneuvos Sinikka Sipilä on lupautunut pitämään puheen kotiseudulle. Jännitystä iltaan tuo perinteiset tuotearpajaiset. Illallisen päätteeksi juhlakansaa viihdyttää tanssiorkesteri Memories.

Hauho-Seuran järjestämät Illallistanssiaiset Hauhon historian hyväksi Hauhotalossa, Kirkkotie 5, Hauho, lauantaina 19.3.2016 kello 18 alkaen. Illalliskortit maksavat 45 euroa ja ne on varattava ennakkoon osoitteesta info@hauho-seura.fi tai puh. 040 589 3313.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset