Kaupunkiuutiset

Hauhon Joulun 58. vuosikerta ilmestyi

Kotiseutulehti Hauhon Joulun sivuille on katettu Hauhon menneisyyttä ja kuluneen vuoden tapahtumia sekä luotu tulevaisuuden uskoa.

Lehdessä esitellään nuoria hauholaisia yrittäjiä, jotka rohkeasti rakentavat tulevaisuuttaan Hauholla. Hauhon Joulu kertoo myös vapaaehtoistoimijoista sekä sisältää artikkeleita kuvataiteen saralta.

Onpa julkaisussa yksi skuuppikin. Presidentti Sauli Niinistö piipahti tuolloin Alvettulan koululla ja samalla myös kyläkaupalla. Vierailua isännöinyt rehtori Jukka Isotalo on kutsuttu vastavierailulle Presidentinlinnaan Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle.

Hauho-Seuran julkaisema 68-sivuinen kotiseutulehti Hauhon Joulu ilmestyi perjantaina 28. marraskuuta. Lehteä myyvät ensimmäisen viikonlopun ajan Hauhon Yhtenäiskoulun 9A-luokan oppilaat.

Hauholaisiin pankkeihin ja liikkeisiin sekä Hauhon kirjastoon lehti tulee myyntiin maanantaina 1. joulukuuta alkaen. Hämeenlinnassa lehteä on myynnissä Hämeen Heimoliiton toimistolla. Lehteä myydään myös Hawujoulu-tapahtumassa Hauhon kirkonkylässä 13. joulukuuta. Lehden hinta on 8 euroa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset