Kaupunkiuutiset

Hauhon tyttö voitti Miss Pin-Up -kilpailun

Laulaja-lauluntekijä ja malli Cherry Nancy Tinkerbella voitti viime viikonloppuna Lahdessa järjestetyn Miss Pin-Up -kilpailun. Saavutuksen tekee merkitykselliseksi muun muassa se, että Hauholta kotoisin oleva kaunotar on istunut viimeiset viisi vuotta pyörätuolissa. ”Luulin, että pyörätuoli estäisi voiton”, hän tunnustaa Iltalehden Viihdeuutisten haastattelussa. ”Olin niin hämilläni, etten saanut edes sanaa suustani. Itkuakin piti vähän pidätellä”.

 

Cherry Nancy Tinkerbella kuuluu Three Decades -yhtyeeseen, joka tuli koko kansalle tunnetuksi tämän vuoden X Factor -musiikkikilpailussa. Menneen ajan glamouriin ja vanhan liiton klassikkokappaleisiin satsaava bändi eteni kisassa neljän parhaan kokoonpanon joukkoon. Three Decades keikkailee tänä kesänä Hauholla kahteenkin otteeseen, 28. heinäkuuta ja myöhemmin elokuun puolella.

 

Kirkon viestinnässäkin on siirrytty uuteen aikaan. Kesäsomettaja Janita on kiertänyt tutustumassa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toimintaan diakoniatyöstä ripareihin ja raportoinut näkemästään ja kokemastaan somessa (Facebook, Instagram, Snapchat) sekä YouTube-videoilla. Videopalvelun Hämeenlinnan seurakunnat -kanavalta löytyvät Janitan raportit muun muassa Vanajan kirkon salakäytävistä ja Hämeenlinnan torin leikkipuiston avajaisista.

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset