Kaupunkiuutiset

Hauhotalo hakee näytteilleasettajia

Hauhon kirkonkylässä sijaitsevan Hauhotalon toimintaa pyritään kehittämään koko ajan monimuotoisemmaksi. Tilat sopivat monenlaisten tapahtumien ja juhlien – niin isojen kuin pienten – järjestämiseen. Talotekniikka on nykyaikaista niin ilmanvaihdon, lämmityksen/viilennyksen kuin äänentoistonkin osalta, ja talossa on myös nykyaikainen jakelukeittiö.

Hauhotalo tarjoaakin nyt mahdollisuuden tutustua taloon Käsityö Ja Harrastaja -näyttelyn merkeissä. Tuotteitaan ja toimintaansa voivat tulla esittelemään eri alojen harrastajat sekä yhdistykset ja järjestöt.

Tuotteiden on pääosin oltava itse valmistettuja käsitöitä tai näytteilleasettajan toimintaan muuten liittyviä, esimerkiksi puutöitä, maalauksia, koruja, kudonnaisia tai harrastetoiminnan välineitä.

Myös eri tuotteiden keräilijät voivat tulla näyttelyyn esittelemään kokoelmiaan, niin uutta kuin vanhaakin tavaraa. Näytteilleasettajat voivat myös myydä tuotteitaan luovutettavaksi näyttelyn loputtua.

Näyttely on avoinna Hauhotalossa la 14. ja 21.7. klo 11–15, su 15. ja 22.7. klo 13–16 ja arkisin 16.–20.7. klo 13–16.

Näyttely on maksuton niin kävijöille kuin näytteilleasettajillekin. Toteutuminen edellyttää vähintään 10:tä näytteilleasettajaa.

Ilmoittautumiset ja varaukset 8.7. mennessä, puh. 040 451 6777 tai hauhotalo.oy@gmail.com.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset