Kaupunkiuutiset

Hauhotalossa kopsutellaan tanssikengissä

Hauhotalo taipuu moneen käyttöön: kuten juhlatilaksi pieniin ja isoihin, aina parinsadan vieraan tilaisuuksiin, kokouspaikaksi ja elokuvien esityksiin – itsenäisyyspäivän tilaisuuksista konsertteihin. Vuosi sitten salin kunnostettu koivulattia sietää tanssikenkien kopinan ja jumpparyhmäläisten tömistelyt.

Kevään ajan Hauhotalossa jatkuvat muutaman viikon välein sunnuntai-iltapäivän tanssit ”elävän musiikin” tahdeissa.

– Vakituisia bändejä on ainakin viisi porukkaa. Väki tansseihin tulee koko Kanta-Hämeen alueelta, monilla on suosikkiyhtyeensä joita haluavat kuulla, Hauhotalon hallituksen sihteeri Arto Salminen kertoo.

Lisäväriä tanssituokioihin on luvassa tanssinopetuksella, jota Hauhotalo oy:llä on tarkoitus järjestää ennen varsinaisia pyörähtelyitä. Syksymmälle suunnitteilla on lisäksi uudentyyppistä tanssiliikuntaa vanhan tanssimusiikin tahtiin.

Ystävänpäivänä, helmikuun 14. järjestää Hauhon Kesäteatteri Hauhotalossa teatterin 10-vuotis- ja varainkeruugaalan, Kymppi-Gaalan, jossa esitetään näytteitä teatterin kymmenvuotiselta taipaleelta. Illallistanssiaiset Hauhon historiikkivarojen kartuttamiseksi on luvassa maaliskuun 14.

– Tila antaa mahdollisuudet erilaisiin tilaisuuksiin laidasta laitaan, juhlista kokouksiin, kirkon kupeella erityisesti hääjuhlien pitoon ja vaikka elokuvien esittämiseen, Salminen mainitsee.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset