Kaupunkiuutiset

Hauhotalossa tapahtuu

Joulunalusaika on kiireistä aikaa myös Hauhotalon järjestävälle taholle, tapahtumia on laidasta laitaan. On elokuvia, konsertteja, myyjäisiä, häitä ja syntymäpäiviä. Näiden iltaisin tai viikonloppuisin järjestettävien tapahtumien lisäksi on tietysti vielä kunnostaan huolehtiville 3-4 kertaa viikossa erilaisia jumpparyhmiä päiväaikaan.

Välillä vielä ehditään tanssimaan iltapäivätanssejakin, sunnuntaisin tai keskiviikkoisin, elävän musiikin tahdissa. Orkestereina toimivat lähialueen, tai kauempaakin tulevat, musiikin ammattilaiset. Mukana on duoja, trioja tai isompiakin soittoporukoita tilanteen mukaan.

Hauhotalo on tiloiltaan hyvin muuntautuva, ja soveltuu siten monenlaisiin juhliin, tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Salissa on istuin- ja pöytätilaa parillesadalle hengelle ja ravintolan puolelle mahtuu lisäksi noin 50 vierasta istumaan.

 

Loppuvuonna Hauhotalossa järjestetään useita tapahtumia. Luvassa on Aku Louhimiehen ohjaama Tuntematon Sotilas -elokuvanäytökset 6.11. ja 7.11. klo 18.30.

Seppojen Soittila ja Lankinen harmonikkakonsertti on 8.11. klo 19, ja Raimo Laukka ja Jarmo Tinkala konsertoivat Isänpäivänä 12.11. klo 15.

Nummisuutarit -näytelmä nähdään 23.11. klo 19, iltapäivätanssit tanssitaan Elina H Duon tahtiin 26.11. klo 14 ja Vanaja Big Band konsertoi 2.12. klo 18.

Itsenäisyyspäivän Juhlaa vietetään Hauhotalossa 6.12. klo 12, ja Hauhotalon Joulumyyjäiset järjestetään 9.12 klo 9–14.

Lisätietoa Hauhotalon tapahtumista sivulta www.hauhotalo.fi.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset