Kaupunkiuutiset

Heinin ja Mikan 
häät tv-ohjelmana

Hämeenlinnalaisen Hiusstudio Muodon parturikampaaja Heini Ingman ja Vanajanlinnan keittiömestari Mika Jokela sanoivat toisilleen ”tahdon” viime kesänä. Pariskunnan häävalmisteluja ja itse juhlaa pääsee seuraamaan tv-kanava AVAlla ensi viikon tiistaina.

– Lopputulos oli minulle yllätys. Ohjelma ei mielestäni kerro ihan oikeaa todellisuutta, mutta toisaalta ymmärrän tekijöiden tavoitteen saada eri jaksoihin erilaisia näkökulmia erilaisista ihmisistä, Heini Ingman-Jokela sanoo juuri ennen tv:n ensi-iltaa.

– Nyt osaan katsoa jo huumorilla, vaikka ensimmäisellä katselukerralla lopputulos kyllä hieman järkytti.

Pariskunta lähti mukaan tv-projektiin aluksi hieman ”vitsimielessä”, mutta lopulta asiaan oli paneuduttava kaikella vakavuudella, kun nuoripari tiedosti tv-näkyvyyden vaikutukset.

– Sen jälkeen kun meille ilmoitettiin, että olemme kahdentoista valitun parin joukossa, kokonaisuutta oli mietittävä myös tv-ohjelman kannalta. Mutta vain pienesti, sillä meille itse juhla ilman kameroita oli tietysti tärkein.

Pari vihittiin Hollolan keskiaikaisessa kirkossa ja juhli Mukkulan kartanossa varsin pienellä joukolla. Keittiöpäällikön omissa juhlissa ruoka oli isossa roolissa.

– Meidän teema oli hääateria, joka näkyy varmasti myös ohjelmassa.

Hääaterian kokonaisuuden suunnittelivat sulhasen kanssa Suomen huippukokkeihin lukeutuvat Akseli Herlevi ja Tero Mäntykangas sekä kondiittori Veli-Matti Ahvenharju, jotka myös toteuttivat maukkaan ja näyttävän kokonaisuuden.

Kokonaisuuteen kuului hääpäivän kuvaamisen lisäksi esittelyjakson tekeminen pariskunnan kodissa sekä valmistelujen seuraamista eri tilanteissa.

Suomen Ihanimmat häät tiistaina 29.3. klo 20–21, AVA.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset