Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Hiustenhoitoa sovelluksen avulla

Tuula Matinen kartoittaa sovelluksen avulla asiakkaansa Heidi Mallatin hiusten kuntoa.

Kampaamoyrittäjä Tuula Matinen analysoi asiakkaiden hiuksia nyt sovelluksen avulla parturi-kampaamo Anniettissa.

– Sarja mullistaa hiustenhoitoa. Jokaisen hiuksilla on oma energiaprofiilinsa, joka on kuin sormenjälkemme, ja tämän sovelluksen avulla pystymme kartoittamaan, mitä kunkin asiakkaan hiukset tarvitsevat, Matinen kertoo huhtikuussa lanseeratusta Wellan System Professional -hiustenhoitolinjasta.

Aluksi asiakkaalle tehdään kysely, jossa käydään läpi hiusten ja hiuspohjan ominaisuuksia sekä hiusten hoitokäytäntöjä.

Sovelluksella tehtävän kartoituksen avulla määritellään asiakkaan yksilöllinen energiaprofiili ja suositellaan hoitokokonaisuuksia.

– Hoitojärjestelmä suosittelee asiakkaalle sopivia tuotteita kotikäyttöön sekä hoitoja liikkeessä tehtäviksi. Mielestäni sovellus on hieno, sillä se poimii juuri ne asiat, mitä hiukset kulloinkin tarvitsevat.

Tiedot tallentuvat seuraavaa käyntiä varten, ja haluttaessa asiakas saa omat tietonsa myös omaan sähköpostiinsa.

– Kysely suositellaan tehtäväksi neljä kertaa vuodessa, sillä vuodenaikojen vaihdellessa myös hiusten tarpeet muuttuvat.

Sovelluksen hiustenhoitolinja sisältää 47 kotihoitotuotetta ja 12 salonkituotetta. Tuotesarjassa tuote- ja tuoksuyhtälöitä on peräti 174 miljoonaa.

– Tarkoitus on palauttaa hiusten kosteustasapaino ja suojata hiusten keratiinia, jolloin esimerkiksi hiusten katkeilu vähenee.

Liikkeissä tehtäviä hoitoja on neljää erilaista. Hoidot kestävät 5–20 minuuttia.

Sovelluksen avulla tehtävä kartoitus on ollut nyt käytössä kuukauden päivät ja se on saanut asiakkaiden keskuudessa innostuneen vastaanoton.

– Sovellus tuo myös lisäarvoa omaan ammattitaitoon. Tämä on todella yksilöllistä hiustenhoitoa, eikä tätä saa kuin valikoiduista liikkeistä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset