fbpx
Kaupunkiuutiset

HJS jatkaa sarjakärjessä – Latvaselle hattutemppu

Tampereen piirin Kolmonen palasi kolmen viikon kesätauolta ja takana on nyt 13 sarjakierrosta. HJS jatkaa sarjan kärkipaikalla, Härmä on neljäntenä ja JanPa sarjan viimeisenä. Sarjasijoitusten lisäksi yksi ilonaiheista Hämeenlinnassa on Kaurialan kentän nurmi, joka on heikon alkukesän jälkeen saatu hyvään kuntoon.

 

HJS kohtasi viime perjantaina sarjan yhden suosikeista, Tampereen Ilves-Kissat. Ennen kauden alkua I-Kissat oli monen asiantuntijan papereissa sarjan paras joukkue. I-Kissojen alkukausi oli kuitenkin pettymys ja joukkue koki muutamia pistemenetyksiä kylmän huhtikuun aikana. Tuon jälkeen joukkue ryhdistäytyi, eikä ole hävinnyt vapun jälkeen kertaakaan. Kaurialan kauniissa kesäillassa I-Kissat aloitti pelin vahvasti ja johti tauolla 0-2. Toinen jakso oli kuitenkin täydellistä HJS:n ja konkarihyökkääjä Aleksi Latvasen näytöstä. Vahva target-pelaaja tuli vaihdosta kentälle 43. minuutilla ja iski toisella jaksolla puhtaan hattutempun ja varmisti näin maaleillaan kotijoukkueelle riemukkaan 3-2 -voiton. HJS jatkaa sarjan ykköspaikalla, mutta eroa toisena olevaan Nokian Palloseuraan on vain kaksi pistettä. HJS on ollut tällä kaudella todella tasainen joukkue ja tasaisuudesta kertoo myös maalitilasto. Peräti 13 eri HJS-pelaajaa on saanut nimensä maalintekijätilastoihin tällä kaudella.

 

Myös Hämeenlinnan Härmä palasi kesätauolta voitokkaasti. Joukkue kohtasi vieraissa Tampereen Pelitoverit viime torstaina. Etenkin ensimmäinen jakso oli Härmältä todella vahvaa tekemistä ja joukkue takoi taululle 0-3 -lukemat. Maalinteossa onnistuivat Valtteri Kaarna, Pietari Palomäki sekä Aleksi Topinoja. Peli päättyi lopulta 1-3 ja Härmä nappasi tärkeät sarjapisteet mukaansa. Härmän peli kulkee mallikkaasti ja tulosta tulee. Joukkue on viimeksi hävinnyt 12. toukokuuta. Härmän sarjasijoitus on tällä hetkellä neljäs ja eroa kärkeen on seitsemän pistettä.

 

Janakkalan Pallon kausi on ollut vaikea. Joukkue on sarjassa viimeisenä seitsemällä pisteellä. Kolmosen tyvipää on kuitenkin tasainen ja parilla voitolla JanPa nousisi pois putoajan paikalta. Viime perjantaina JanPa sai pahan selkäsaunan kotikentällä Liinalammella, kun TPV/2 voitti peräti 2-8. Kolmosessa pelataan vielä yhdeksän sarjakierrosta, joten joukkueiden sijoitukset tulevat vielä muuttumaan. Varmaa on se, että kantahämäläisittäin jännitettävää riittää sarjataulukon molemmissa päissä.

 

Heikki Kajanto, HJS

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset