Kaupunkiuutiset

HJS voittoon – Härmälle ja JanPalle tappiot

 

Tampereen Kolmosta on takana nyt 16 kierrosta ja sarjan kärjessä jatkaa HJS, joka voitti viime viikon ottelunsa Kaurialassa. Kevätkierroksella HJS:n yllättänyt Loiske jäi perjantaina vaille mahdollisuuksia ja HJS otti revanssin varmalla 4–0 (2–0) -voitolla. Avausjakson maaleista vastasivat topparit Matias Caven ja Markus Joenmäki, jotka kummatkin onnistuivat kulmapotkusta. Toisella jaksolla Aleksi Latvanen nakutti kaksi maalia ja loppulukemat olivat valmiit. Kotijoukkueelta debytoi kentällä kolme B-junioria, kun Lauri Kesti, Joona Miekka ja Tony Naskali saivat uransa ensimmäiset minuuttinsa miesten peleissä. Junioreista Kesti kunnostui myös tehojen muodossa syöttäen Latvasen toisen maalin. HJS:n sarjajohto on kuusi pistettä ja kautta on jäljellä kuusi ottelua.

 

Härmä jäi keskiviikkona Ilves/2:n jalkoihin Hervannan keskuskentällä ja hävisi 3–1 (1–0). Ensimmäisellä jaksolla Härmä ei juurikaan palloon päässyt, kun nuoret tamperelaiset pitivät pelivälineen liikkeessä. Toiselle jaksolle Härmä petrasi hetkeksi ja se toi tasoituksen, kun Pietari Palomäki onnistui läpiajosta ja viimeisteli kauden kahdeksannen maalinsa. Ilves/2 pisti myllyn kuitenkin taas pyörimään ja onnistui viimeisen kympin aikana kahdesti. Sarjataulukossa Härmä on tukevasti kuudentena. Matkaa ylöspäin on neljä pistettä ja alaspäin seitsemän pistettä.

 

JanPa ei saanut tappioputkeaan poikki ja seitsemäs peräkkäinen tappio oli tosiasia perjantaina. Vierailija TP-T haki pisteet Liinalammilta 2–3 (0–2) -lukemin. JanPan alku oli jälleen harmittavan heikko ja TP-T pääsi johtoon jo viiden minuutin jälkeen. Vieraat onnistuivat vielä toistamiseen ennen kun JanPa heräsi taistelemaan kunnolla. Toinen jakso oli vahvasti JanPan ja vieraat tyytyivät lähinnä puolustamaan. Kavennus tuli 55 minuutilla Jonas Ruohomäen toimesta, mutta aloituksesta ottelu ehti vanheta vain kymmenisen sekuntia ja TP-T iski illan kolmannen. Raivokas takaa-ajo ei enää yhtä maalia enempää tuottanut, jonka senkin laukoi Ruohomäki ja näin JanPan oli jälleen tyytyminen tappioon. Asenne ja halu kentällä oli kuitenkin sitä luokkaa, että moisilla otteilla sarjapaikan säilyttäminen on vielä täysin mahdollista.

 

Tällä viikolla Härmä pelaa torstaina kotiottelun TPV/2:ta vastaan Kaurialassa klo 19 alkaen. HJS puolestaan matkaa perjantaina Pirkkalaan PJK:n vieraaksi ja JanPa samana päivänä Sääksjärvelle Loiskeen vieraaksi.

 

Riku Laine, Hämeenlinnan Härmä

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset